- 0
- 0
- 0
Beyler iyi geceler bi yerde okudum az önce hesapladımda gerçekten doğru 30 TL yi her gün sadece 2 katına çıkarırsanız 15 gün sonra milyonersiniz 😅 olur mu sizce ?
hocam 4 kat zor be en azından %50 burda30 TL yi her gün 4 katına çıkarırsanız da 20 günde Türkiye'nin en zengin insanı oluyorsunuz .
Tebrikler dost
valla yapılcaksa rulette yapılır buVe o bültene girince "dur lan şu maçı da ekleyeyim bu da garanti, hadi dur şunu da ekleyeyim" diyenlerdenim ben ahahah
Üst üste yatmadan 15 gün 2 oran kimse bulamaz Net herşeyine iddaya girerimBence imkansız yaklaşık 6 aydır bets10 10milyonunu koruyacakmısın yarışmasına katılıyorum 7 kez peşpeşe doğru yanıtlayamadım yanıtlamış olsam parayı 8 . sorudan sonra her soruya 5 şer milyon basarak 20 soruyu tamamlayacağım ama önemli olan 7 veya 8 kez sorulara doğru cevap vermek lazım
Bro sen bu islere cok takiliyorsun.sporsbet ilede bisiler yapcam demistin hatirladim takilma bu kdr sansin varsa gelir.Beyler iyi geceler bi yerde okudum az önce hesapladımda gerçekten doğru 30 TL yi her gün sadece 2 katına çıkarırsanız 15 gün sonra milyonersiniz 😅 olur mu sizce ?
Hmm kumar içinde kumar ilgi çekici☘😂Üst üste yatmadan 15 gün 2 oran kimse bulamaz Net herşeyine iddaya girerim
Bro seni saglam utecekler gibi hissediyorum🤣😁Beyler iyi geceler bi yerde okudum az önce hesapladımda gerçekten doğru 30 TL yi her gün sadece 2 katına çıkarırsanız 15 gün sonra milyonersiniz 😅 olur mu sizce ?
Denedim olmadı 289 la başladım hergün 1.50 olarak gidiyordum 1.09 maç vardı 5.inci adımda 1.5 üst yazmıştım Fransa ligiydi dakika 1 maç 0-1 oldu dakika 90 0-1 bitti namussuzlarÜst üste yatmadan 15 gün 2 oran kimse bulamaz Net herşeyine iddaya girerim