- 26
- 0
- 1
Hmm anladım duzelmedi hala oyuzdensitede değil günclleme altyapıda zaten kardeşim
Hmm anladım duzelmedi hala oyuzdensitede değil günclleme altyapıda zaten kardeşim
Var 2.00 oran olmak sartiylaalt üst varmı acaba
dur bakalım cevıren olursa anlıcaz orasını joybet felan odeme yapıyorsa zannetmıyorum bunlar yamukyapsın. Bethub sıtelerı saglam olur geneldeYok ya ste çöp şuan girilmiyor bile kötü yanı bilmiyorum bakalım duzelecekmi
aynı maca olmamak kaydıyla var evetalt üst varmı acaba
birazdan düzelir sakin1 saatir kupon onaylanmıyor 3 haftaya çekeriz bonustan
yok reis sakinim zaten bonustan oynuyoruzbirazdan düzelir sakin
ne bileyim sinirimi bozdu su betparkcı elemanyok reis sakinim zaten bonustan oynuyoruz
Aynen açılmıyor nedir bu anlamadimSite zor açılıyor ve eror veriyor bu ne biçim site
aynen öyle 150 tl için utanmasa ağlayacaktıne bileyim sinirimi bozdu su betparkcı eleman
hiç sormayın ya çoluk çocuk iddaa oynamasın amkaynen öyle 150 tl için utanmasa ağlayacaktı
Onasil bişey bırak bu siteden oynanmazSahtekar la bu amk çocukları bonus vermiyo amk
kardeşim son yazdığına çok güldüm allahda seni güldürsünSahtekar la bu amk çocukları bonus vermiyo amk
Ama pici deli etti beni bu siteden para cekemezsiniz bence beyler ama siz bilirsiniz sonradan pişman olmayınkardeşim son yazdığına çok güldüm allahda seni güldürsün