- 468
- 171
- 43
Merhaba arkadaslar. 180 tl cekim talebi cerdim Papara'ya fakat miktari surekli geri ekliyorlar. Herhangi bir eksiklik yok bilgilerimde vs...
Dostum eger kabulsen mesaj at numarami yollayimBeyler çevrimi yapan olursa ben 50 TL ateşlerim yarısi benim adam gibi birisi olursa
Gece itibariyle para yattiMerhaba arkadaslar. 180 tl cekim talebi cerdim Papara'ya fakat miktari surekli geri ekliyorlar. Herhangi bir eksiklik yok bilgilerimde vs...
benimde bir kaç öyle oldu adres bilgilerimi tamamlamamın ardından 2saat sonra hesabıma geçmişler parayıMerhaba arkadaslar. 180 tl cekim talebi cerdim Papara'ya fakat miktari surekli geri ekliyorlar. Herhangi bir eksiklik yok bilgilerimde vs...
Ben tamamladim ama bakiye sıfırÇevire bilen varmı bonusu
5 kişi çektiyse 50 kişiden acısını çıkarabilirler dikkatli olmak lazım yatırım şartı neden artar ki ?bonusumuz güncellenmiştir diyor dedim 50 tl idi önceden yatırım şartı 100 tl oldu bonus güncellenmiş yatırılır mı sizce arkadaşlar 100 tl 300 çekebiliyorsun mak?
Beyler çevrimi yapan olursa ben 50 TL ateşlerim yarısi benim adam gibi birisi olursa
Kardes yatarsa haber ver.bebde cevrimi bitirdim azonce ama 100 tl yatirmaya tirsiyorum acikcasi.az para degil.milanoya atsam 70 lira verirler valla.beklemedeyim bakalimCekim talebi verdim 5 saat oldu hala yatmadi para
sagol dost bilgilendirdigin icin.Yatti kardesm 6.5 saat sonra yatti 200 tl
Ben yaptımBeyler çevrimi yapan olursa ben 50 TL ateşlerim yarısi benim adam gibi birisi olursa
Para alışverişi yasak kardeşBen yaptım