- 439
- 299
- 63
elinizde sadece 30 bın olsa bi iş yapmak isteseniz ne yaparsınız ?
en başda özlem diye bi arkadaşa borcum var onu ödemek isterdimelinizde sadece 30 bın olsa bi iş yapmak isteseniz ne yaparsınız ?
iki maca basar 100 bin yapardımelinizde sadece 30 bın olsa bi iş yapmak isteseniz ne yaparsınız ?
hepsı odenmiş olsa ne iş yapılır mantıklı bişiler bulursam babama kredı çektirecem abi valla bittim tükendımen başda özlem diye bi arkadaşa borcum var onu ödemek isterdim
çay 1 lira çayy bi liraaaaa çay ocağı misssss kimseye eyvallahın yok işcide patronda sensinhepsı odenmiş olsa ne iş yapılır mantıklı bişiler bulursam babama kredı çektirecem abi valla bittim tükendım
reis illa bişiler yapılır ya dukkan vs..30.000 güzel para ama ticaret için çok az. En fazla al sat yapabilirsin 2.el telefon vs. O da riskli iş.
gaziantepliyim reisNerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul da hiç bir şey yapamazsın o kesin
çaycıya 30 bın kredi çekmez pederçay 1 lira çayy bi liraaaaa çay ocağı misssss kimseye eyvallahın yok işcide patronda sensin
dilim çok yandı reis en son 100 bın gitti biz artık saglamdan kazanmak istiyoruz net gelirimiz olsun 22 yasında saçımda sıyah kalmadıiki maca basar 100 bin yapardım
yok valla borc oder 10 kyida 2 maca gomerdkn@Furk67 de olsa 30 bin mesela direk 2 maça gömerdi o parayı
gider reis gider gel is kuralim seninle ticari zekam iyidirdilim çok yandı reis en son 100 bın gitti biz artık saglamdan kazanmak istiyoruz net gelirimiz olsun 22 yasında saçımda sıyah kalmadı
reis maskeye baglanır baglanır da elden çıkması yavaş olur onun mesela al sat da yaa çok buyuk alıp şirketlerle anlasacan yada ufakdan sokakda satmak zor olur zaten heryerde açıkdan satılıyor 1 tl yeBen senin yerinde olsam maske ticareti yapardım. Peynir ekmek gibi gidiyor şu anda
furkan ne yap et yarına para çöz sen yarın bülten güzel yardırmamız lazımyok valla borc oder 10 kyida 2 maca gomerdkn
zeka senden para narkozdangider reis gider gel is kuralim seninle ticari zekam iyidir
Hocam bu dönemde ticaret yapmak akıl karı değil esnafın hali ortadagaziantepliyim reis