Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 30K ile Nasıl İş Yapılır

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
dost biz kazandımızı kımseden gizlemeyız bak karsında bıtmıs bi hayat konusuyor ben ayaga kalkarsam ayaga kalkmamda yardımcı olan kımseyı unutmam ben :D sen bana akıl ver yeter :)
il dışında birseyler açarım diyorsan gel sana aktif ise yarar bir teklof sunayim

collina27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
299
63
Kesinlikle borsaya atarim ozellikle havayolari kagiti alirim yazin iki carpar en az
reis peder riskden nefret ediyor oda benım yuzume zaten adam yılda 1 bilet alırdı benım yuzume onu bile tergedi gel yazı tura atak de oylesıne onu bile yapmaz saglam rısksız bişi lazım ikna etmem için :)

AllanSaintMaximin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,698
9,119
113
Sen 30 k yi alınca sağlam bir çekiliş yap burda boşver sonra düşünürsün ticareti😄

collina27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
299
63
En basitinden bir e-ticaret sitesi iş yapar
reis onların hepsını dusundumde babam işte adam işçi adam anlamaz e ticaretten felan kafasına yatmayan işede yatırım yapmaz mesela dukkan açam diyeyim tamm belki ne dukkanı ne alacan ne satacan vs hepsinie ikna etmem lazım kusursuz bi şekilde

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Zevkli biriysen kiyafet ayakkabi saat vb iyidir. Dukkan olacak yerin yurdun belliyse instegramdanda yuruyereceksin ucuz miktara bolgesel reklamda yaparsin. Kokmaz eskimez yemek gibi zevkli biriysen satarsin her turlu

sgrgl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,825
1,542
113
Çiğköfteci, dönerci, beyrancı, ciğerci, kebapçı, şırdancı vs açabilirsin gıda sektöründe.
Arsa alıp müteahhite kat karşılığı verip daire satarak para kazanabilirsin.
İşlek bir yerde,(bir meydan yahut otobüs duraklarına, okula, hastaneye yakın bir yerde) büfe açabilirsin. Bu büfede maske ve hes kodu(sizin memlekettekiler yapmıştı) gibi güncel ürünleri de satabilirsin.
Solucan gübresi işine girebilirsin, çok para var.
3-5k ya kombi temizleme makinesi alıp kombi temizliği işi yapabilirsin. Talep az olur fakat iş başı minimum 400-500