herturli kar etttiririmzeka senden para narkozdan
herturli kar etttiririmzeka senden para narkozdan
işte kral saglam bi fıkır gelse pedere kredi çektirecem aha su işe girecem diye adam hep adımını saglam atıyor bızım gıbı rısk ı sevmiyorgider reis gider gel is kuralim seninle ticari zekam iyidir
ortak yap zengin edeyim seniişte kral saglam bi fıkır gelse pedere kredi çektirecem aha su işe girecem diye adam hep adımını saglam atıyor bızım gıbı rısk ı sevmiyor
işte saglam paran olsa guzel yerlerden cafeyı alıp vırusun ortadan kalkmasını bekliycen kral ama işte o kadarımız yokHocam bu dönemde ticaret yapmak akıl karı değil esnafın hali ortada
dost biz kazandımızı kımseden gizlemeyız bak karsında bıtmıs bi hayat konusuyor ben ayaga kalkarsam ayaga kalkmamda yardımcı olan kımseyı unutmam ben sen bana akıl ver yeterortak yap zengin edeyim seni
il dışında birseyler açarım diyorsan gel sana aktif ise yarar bir teklof sunayimdost biz kazandımızı kımseden gizlemeyız bak karsında bıtmıs bi hayat konusuyor ben ayaga kalkarsam ayaga kalkmamda yardımcı olan kımseyı unutmam ben sen bana akıl ver yeter
reis peder riskden nefret ediyor oda benım yuzume zaten adam yılda 1 bilet alırdı benım yuzume onu bile tergedi gel yazı tura atak de oylesıne onu bile yapmaz saglam rısksız bişi lazım ikna etmem içinKesinlikle borsaya atarim ozellikle havayolari kagiti alirim yazin iki carpar en az
ama borsaya birgun muhakkak ugrayacamKesinlikle borsaya atarim ozellikle havayolari kagiti alirim yazin iki carpar en az
gitme gitme dur heleoldu o zmannn iyi gclr allaha emanet olun
dinliyorum kralil dışında birseyler açarım diyorsan gel sana aktif ise yarar bir teklof sunayim
senin ben taaaa neyse ben yatıyorum yavru ceylanama borsaya birgun muhakkak ugrayacam
yav dur hele cıddı cıddı çıkacam pederın karsısınasenin ben taaaa neyse ben yatıyorum yavru ceylan
reis onların hepsını dusundumde babam işte adam işçi adam anlamaz e ticaretten felan kafasına yatmayan işede yatırım yapmaz mesela dukkan açam diyeyim tamm belki ne dukkanı ne alacan ne satacan vs hepsinie ikna etmem lazım kusursuz bi şekildeEn basitinden bir e-ticaret sitesi iş yapar