Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 350 Bine 2. El Araba Ne Alınır

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,286
1,714
113
çocuk anlarada üni okuyor ama antalyada yaşıyor

Cemadrian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
833
93
Yilbasindan sonra yuzde 50 artar araba fiyatları

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,271
1,079
113
350 Bine bir sürü araba var piyasayi bilmeyen bos yapmis dost guzel bir araba alırsın kendine

Altu6167

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
62
28
Kanka şimdi ne tarz alıyorsun aile arabasımi çok yakmayanmi basık son ses müzikli gezmek içinmi yoksa sağlam iyi olsun mu :D hangisi

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
350 Bine bir sürü araba var piyasayi bilmeyen bos yapmis dost guzel bir araba alırsın kendine
Ya dost ben arabadan pek anlamiyom bi tNe palio aldim habire sorun cikti arabayi ekspertize mi goturmem gerekiyor direkt

cansolmaz1990

te
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,914
1,018
113
İstanbuldaysan
beyler el arabası harıç öneriniz nedir
Eğer istanbuldaysan işyerinde sevdiğim bi şef woswagen golf 2001 model parlement mavisi 4 kapı sorunsuz arabasını satıyor 350 bine
bu paraya alinabilecek en güzel araba bence
Araba şekilde duruyor tam genç işi

Altu6167

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
62
28
Dost 2 kisilik aileyiz ben ve hanim bu kadar yani kucuk bir sey yeterli
Kanka alacaksan sağlam al . Bulabilirsen Ford arabaları yada Honda Civic eski düşük kasaları. Bulabilirsen Mercedes e 200 220 Ler geniş kasa olanlar . Hoşuna giderse wolswogen transpoter 98 ve öncesi olanlar orjinal kaputlu olanlar 98 sonrası değiştirilmiş oluyor çünkü. Hem az yakar yakıttan tasarruf hemde rahat konforlu geniş Arac 300 bine rahat bulursun

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Kanka alacaksan sağlam al . Bulabilirsen Ford arabaları yada Honda Civic eski düşük kasaları. Bulabilirsen Mercedes e 200 220 Ler geniş kasa olanlar . Hoşuna giderse wolswogen transpoter 98 ve öncesi olanlar orjinal kaputlu olanlar 98 sonrası değiştirilmiş oluyor çünkü. Hem az yakar yakıttan tasarruf hemde rahat konforlu geniş Arac 300 bine rahat bulursun
Dost transporter buyuk araba degil mi bana kucuk bir sey lazim