- 75,203
- 27,084
- 113
Yenılmeme serısını bıtırttı adam
Birde tarihi fark yiyecek galiba şuan 3-0Yenılmeme serısını bıtırttı adam
evet kardeşim çunku ben oynadım musaya versek firavun kazanıyorBirde tarihi fark yiyecek galiba şuan 3-0
ben bu maçı al hilal'in sahasında zannediyordum la deplasmanda al ain'in kazanacağını söylemiştim dün şike diyen var hayatında al ain maçı izlemiş mi acaba al nassr'i bundan önceki tur top diye oynadılar.al ain iyi takım deplasmanda zorlar al hilal'i ama evinde vermez al hilal. şuan araplarda al hilal'i durduruacak takım zor. bu maçı da kazanırlar muhtemelen al ain deplasmanında uzun süre sonra kazanamazlar 2.maçta yani
Dostum haftasonu fener kazanır desene
+ al ain her gol atığında al hilale basan salakta çoktur adamalr basbaya bızı taklaya getırdıben bu maçı al hilal'in sahasında zannediyordum la deplasmanda al ain'in kazanacağını söylemiştim dün şike diyen var hayatında al ain maçı izlemiş mi acaba al nassr'i bundan önceki tur top diye oynadılar.
Alem adam görsünAdama hatrick yaptırdın aw hayatında ilk defa
vala atı al hilal comebackmı acabaAdama hatrick yaptırdın aw hayatında ilk defa
En fazla berabere biter oda en fazlasivala atı al hilal comebackmı acaba
Neden olmasinvala atı al hilal comebackmı acaba
denerim kanka ama ufak oynarsam fener kazanır buyuk oynamam lazım canmı yakacak para olması lazımLutfen Fener yener de sıvas macında
Aynen 5-10 bas yeterdenerim kanka ama ufak oynarsam fener kazanır buyuk oynamam lazım canmı yakacak para olması lazım