- 2,124
- 995
- 113
Benide yaktı 36 maç yenilmediginide senden ögrendimevet arkadaşalr benım sayemde bunların rekorunu durduk insanlığa h.o mecbur kalamsam bu spora bulaşmam slot dahi daha iyi allah bilir kaç kişiyi yaktılar
Benide yaktı 36 maç yenilmediginide senden ögrendimevet arkadaşalr benım sayemde bunların rekorunu durduk insanlığa h.o mecbur kalamsam bu spora bulaşmam slot dahi daha iyi allah bilir kaç kişiyi yaktılar
Bol şans36 maçtır yenilmeyen al hilal yenilirmi acaba bu sefer yüklü Bi kupon yaptım mecburen
tek maç ona kaldık gelirse 17 k cepte kupon 1000 KB üstü diye kabul etmiyor form
Ne bol şansı 36 maçtır yenilmeyen takım yenildiBol şans
Geçmiş olsun mu desem helal olsun mu desem bilemedim dostNe bol şansı 36 maçtır yenilmeyen takım yenildi
Ben sonuca bakmadan etmeden kaybeder isaretlemistim zaten. Bu anketi acarken içine doğmuş kaybedeceğiNe bol şansı 36 maçtır yenilmeyen takım yenildi
helal olsun diyelim yenıldığı takımın değeride neymarın maaşının çeyreği kadar neymar ise yenılen takımın oyuncusuGeçmiş olsun mu desem helal olsun mu desem bilemedim dost