- 16,741
- 11,780
- 113
Anlamadm normalde kanka 2 yılın yatari bile bile yok ben cozemedim bizim sistemi1 gun kalırsın 4 ay ceza nedir
Anlamadm normalde kanka 2 yılın yatari bile bile yok ben cozemedim bizim sistemi1 gun kalırsın 4 ay ceza nedir
Allah Allah kapalimi açık ama ogrendim ben Maltepe açığa gidilcekmisen az 1 ay yatarım var 2023 mayıs ayından sonra alınan cezalarda 10gun bıle alsan yatarın var 4 ayın yatarıda 1 ay yatırıcaklar kapalıda bak haberın olsun
3 ayda alsan 1 gun yatar çıkarsın denetime pazartesi teslim olAnlamadm normalde kanka 2 yılın yatari bile bile yok ben cozemedim bizim sistemi
2yılın yatarı 1 ay hocam 2024 senesı ıse suc yatarı varAnlamadm normalde kanka 2 yılın yatari bile bile yok ben cozemedim bizim sistemi
Senin nekadar var kankagirdi cıktı devrı bıttı artık aldıgın her cezada 1 ay yatarın var 2023 nısan sonrası ayık olun kesınlsmıs cezalarda
Gerek yok tutmana nerde yaşıyorsunAvukat yok tutiyimmi aga napsam akk şaşırdım ya avukat olmasa nekadar sürer
İstanbulGerek yok tutmana nerde yaşıyorsun
benım 2yıl ustu var kesınlesmedı daha sen 1 ay yatarsın hocam benden soylemesı kımseye bakma 1 gun yatar cıkarsın devrı kanun bıttı 2023de 2023 oncesı olsaydı 1 gun bıle kalmazdın saatınde cıkardınSenin nekadar var kanka
O kanun daha gelmedi yasalaşmadı girdi çıktı yapacak sabıkası yoksa daha önce ceza yatmadıysa yan tekerrür yoksa2yılın yatarı 1 ay hocam 2024 senesı ıse suc yatarı var
Yani şimdi 2 3 4 ayın damı yatari var artikbenım 2yıl ustu var kesınlesmedı daha sen 1 ay yatarsın hocam benden soylemesı kımseye bakma 1 gun yatar cıkarsın devrı kanun bıttı 2023de 2023 oncesı olsaydı 1 gun bıle kalmazdın saatınde cıkardın
Sağol ağacım benimAvukat tutmak yararına olucak dost. Uzlaşmaya daha rahat gidebilirsin. Silahsız kavga yüzünden yatirmazlar. Umarım sicilin yoktur biraz daha rahat atlatirsin
Şuan yok ama yasalaşacak bu ay oda seni bağlamaz kanundan sonra suç işleyenler içinYani şimdi 2 3 4 ayın damı yatari var artik
@Muroo1988 murom buralar sana emanet eri sana dayı3 ayda alsan 1 gun yatar çıkarsın denetime pazartesi teslim ol
Eyv reisimŞuan yok ama yasalaşacak bu ay oda seni bağlamaz kanundan sonra suç işleyenler için
Ben motordaym sen gecdn ben gecdm muhabbetinoldu bende lewuga kaskla vurdum baya gitmis darp raporu almış kahpeTaksici kask mı takıyormuş dost düzgün anlatsana olayı, madem uzlaşma istediler sen de uzlaşsana boşuna siciline işleyecekler 4 ay yatmazsın paraya çevrilir onda da gidip imza atarsın
sen bı ceza al yasalantımı yasalanmadımı gorursun knka 2024deO kanun daha gelmedi yasalaşmadı girdi çıktı yapacak sabıkası yoksa daha önce ceza yatmadıysa yan tekerrür yoksa