- 855
- 394
- 63
İmajBeter eklendi 5 dakika once
Safir
Betper hepsine 2 dakika arayla üye oldum. Yarim saat oldu eklenen bisey yok. Eklerler umarim.
Eklenince freespin detaylarında görünüyor mu dost.
İmajBeter eklendi 5 dakika once
Mesaj geliyor site içi kazanç her yer geçerli 3 0 yaptık son safirİmaj
Safir
Betper hepsine 2 dakika arayla üye oldum. Yarim saat oldu eklenen bisey yok. Eklerler umarim.
Pronet iyidir ya betcolardandünyanın en kötü site dizaynı şu siteler
Mesajlara bildirim olarak geliyor eklendi diyeİmaj
Safir
pcden deniyorsan mobilden dene broBu deneme bonusu linkleri çalışmıyor bende neden sizce hiç bir siteninki acilmiyor
Senin o dandik dediğin siteler piyasanın en iyilerinden bonusu geç veriyor diye dandik olmuyo site3 saat oldu veren yok hepsi dandik site ..
Mobildeyim bro yemiyor 4 sitede de aynı hatayı alıyorum farklı cihaz denedim ayni farklı tarayıcı da aynıpcden deniyorsan mobilden dene bro
mobil veri ile denersen olurMobildeyim bro yemiyor 4 sitede de aynı hatayı alıyorum farklı cihaz denedim ayni farklı tarayıcı da aynı
Kanka zaten mobil veri denedmedihim yöntem kalmadı 4 sitenin 4 undede aynı hata yok böyle birşeymobil veri ile denersen olur
Varsa farklı bir internet sağlayıcın o şekilde dene bende de öyleydi mobil veri ile girince düzeldi.Kanka zaten mobil veri denedmedihim yöntem kalmadı 4 sitenin 4 undede aynı hata yok böyle birşey
"Dilediğiniz alanda değerlendirebilirsiniz" yazdı canlı destek.. bilginize.çıkan kazanç direk bakiyeye ekleniyor peki sporda geçerli mi? yazmamışlar şartlarda bir şey..
Denedim kanka Mozilla indirdim yine yok. Bana hgarezi var heralde sitelerinVarsa farklı bir internet sağlayıcın o şekilde dene bende de öyleydi mobil veri ile girince düzeldi.
Bende de aynı şuan onay gösterdi ama oyunda yok ama aynı zamanda mesaja da bildirim gelmemiş eklendi diye biraz bekle gelirdümenden 30fs çevirelim dedik süründürüyolar resmen. bonusu onayladılar ama hiçbir oyunda görünmüyor sekmeyi yenile diyolar 😅 Bu bonusu adam çekmek için değil de kaçırmak için yapmış gibiler.