- 3,098
- 2,199
- 113
Hayattaki en büyük başarım olabilir aylar önce 40 tl yi 2000 tl yapmıştım aviator de (4k yi 11k yaptım bu kadar haz vermedi) hiç unutamadığım gündür sizinde böyle küçük bakiyeleri yüksek yaptığınız an oldumu
Tebrikler evet bir keresine 50 TL 2750 TL yapmıştımHayattaki en büyük başarım olabilir aylar önce 40 tl yi 2000 tl yapmıştım aviator de (4k yi 11k yaptım bu kadar haz vermedi) hiç unutamadığım gündür sizinde böyle küçük bakiyeleri yüksek yaptığınız an oldumu
70tl yi basketbolda 27bin lira yaptım sene 2019 daHayattaki en büyük başarım olabilir aylar önce 40 tl yi 2000 tl yapmıştım aviator de (4k yi 11k yaptım bu kadar haz vermedi) hiç unutamadığım gündür sizinde böyle küçük bakiyeleri yüksek yaptığınız an oldumu
18 yaşındayım internet kafeye gittim arkadaşlarla hesap kabarmış birde ödetmesine oynuyoruz ziraat bankamda 23 tl para var hemen jojobete attım neyse hesabı beklettim baya tuvalet vs dedim tuvalette 23 tlyi 1700 yaptım rulette, o zamana göre iyi para 6 sene önce falan hesabı ödedim yemek yedim birde gittim 4 tane tombul bira aldım ohhhh öok mutluyum akşam iddaa bayisinde 100 lirasına kupon yaptım 2/3 sistem ondan da bir 1100 falan almıştım o 23 beni 2 ay ileri atmıştı. Küçük paraları katlamanın verdiği haz öyle 20 bini 100 bin yapmakla eş değer değil. Kumarcıysan gt sıkışıkkken para azken yapcan kumarcılığı. Sen söyleyince aklıma geldi bu.Hayattaki en büyük başarım olabilir aylar önce 40 tl yi 2000 tl yapmıştım aviator de (4k yi 11k yaptım bu kadar haz vermedi) hiç unutamadığım gündür sizinde böyle küçük bakiyeleri yüksek yaptığınız an oldumu
Valla milyon kazanmış hazzı veriyor insanaTebrikler evet bir keresine 50 TL 2750 TL yapmıştım
Aynen öyle Allah daha iyi versinValla milyon kazanmış hazzı veriyor insana
Valla küçük parayı büyük yapmanın hazzı çok başka yuksek para atip milyon kazansan bu hazzı alamıyorsun18 yaşındayım internet kafeye gittim arkadaşlarla hesap kabarmış birde ödetmesine oynuyoruz ziraat bankamda 23 tl para var hemen jojobete attım neyse hesabı beklettim baya tuvalet vs dedim tuvalette 23 tlyi 1700 yaptım rulette, o zamana göre iyi para 6 sene önce falan hesabı ödedim yemek yedim birde gittim 4 tane tombul bira aldım ohhhh öok mutluyum akşam iddaa bayisinde 100 lirasına kupon yaptım 2/3 sistem ondan da bir 1100 falan almıştım o 23 beni 2 ay ileri atmıştı. Küçük paraları katlamanın verdiği haz öyle 20 bini 100 bin yapmakla eş değer değil. Kumarcıysan gt sıkışıkkken para azken yapcan kumarcılığı. Sen söyleyince aklıma geldi bu.
Sevindim senin adına afiyet olsun çek ordsn 3 kırmızı birde fıstık yanına misss
Kaç katı oluyor agam site iyi sövmüştür50 TL yi 35 k yaptım
3 TL yi aviator de 230 yaptım slotta 1000 sporda 7.5kHayattaki en büyük başarım olabilir aylar önce 40 tl yi 2000 tl yapmıştım aviator de (4k yi 11k yaptım bu kadar haz vermedi) hiç unutamadığım gündür sizinde böyle küçük bakiyeleri yüksek yaptığınız an oldumu
Eskiden rulet masaları 15 kuruştu min. Bakiyedeki son 20 kuruşu 3800 yapmıştım. Yıl 2012 filan olabilir sanırım.Hayattaki en büyük başarım olabilir aylar önce 40 tl yi 2000 tl yapmıştım aviator de (4k yi 11k yaptım bu kadar haz vermedi) hiç unutamadığım gündür sizinde böyle küçük bakiyeleri yüksek yaptığınız an oldumu