- 3,608
- 5,488
- 113
İnterneti yavaştır dedeBu kadar sıkı takip iyi değil dost arada kendine de vakit ayır
İnterneti yavaştır dedeBu kadar sıkı takip iyi değil dost arada kendine de vakit ayır
Paket bitmek üzere dost anca bakabiliyorum yenileyebilirsek takip ederim sıkı sıkıBu kadar sıkı takip iyi değil dost arada kendine de vakit ayır
Yandaki sekmeleri kapatsin dost 1080 de izlerse videolari yavaslatirİnterneti yavaştır dede
Skor bil öyle gel dostKorner etkinligine 7 korner olur dedim bildik korner bizden sorulur
Ben 3 etkinlige katildim 2 gol olur dedik 7 korner dedik 3 kart dedik 3 te 2 dost bence hangimiz iyi tartismayalimSkor bil öyle gel dost
1-1 skor verdik korner karın doyurmuyor
Şaka maka 4-5 fb kazanmışım
4/4 yaparak 50$ kazandım dostBen 3 etkinlige katildim 2 gol olur dedik 7 korner dedik 3 kart dedik 3 te 2 dost bence hangimiz iyi tartismayalim
Kötü bişey demedik ki dost bugün ölen bahsettik sadece kızma lütfen )
Sektörden konuşuyorduk dost
dost konularda o şekilde muhabbet geçmesinKötü bişey demedik ki dost bugün ölen bahsettik sadece kızma lütfen )
Shel kızdıgın göre gene kaçirfik bi entrika
çünkü buna nasıl tepki verilir ki dostSektörden konuşuyorduk dost
Seni ilk defa kızgın emojisi atarken görüyorum
Ok tamamdır sorun yok kusura bakmadost konularda o şekilde muhabbet geçmesin
Tam mesaja tikladim silinmis kimbilir ne kacirdik dost isin icinde distin varsa tahmin etmek cok zor degil aslinda
Tekstil sektörü dostShel kızdıgın göre gene kaçirfik bi entrika
Yok yok senin yüzünden oldu hepsi aslında) sonra anlatırımTam mesaja tikladim silinmis kimbilir ne kacirdik dost isin icinde distin varsa tahmin etmek cok zor degil aslinda