- 1,255
- 733
- 113
Desene yine bana denk geldi patlayan sitelerYoğunluktan dolayı durdurulmuş pazartesi 16.00 dan sonra aktifleşecekmiş ama güven vermiyor site ilk üye olanlar çekmiş sonrası geceden beri çekimi devam eden var patlar bu site
Desene yine bana denk geldi patlayan sitelerYoğunluktan dolayı durdurulmuş pazartesi 16.00 dan sonra aktifleşecekmiş ama güven vermiyor site ilk üye olanlar çekmiş sonrası geceden beri çekimi devam eden var patlar bu site
Yine aglamaya başladı barzooDesene yine bana denk geldi patlayan siteler
Benim görüşüm öyle ama güven vermedi siteDesene yine bana denk geldi patlayan siteler
@Daimon admin beni rahatsız ediyor sürekliYine aglamaya başladı barzoo
Nerden çıktın sen yine minnoşYine aglamaya başladı barzoo
Her konuda niye aglıyon
Sen niye her konuya atlıyorsunHer konuda niye aglıyon
Geldimi çekimin dostBenim 3 saattir vermişim şimdi bekliyor oldu kaç dakkaya gelir
Aldın mı dost canli desteğe sordum bitti dediBonus talepte deneme bonusu yok kaldırmışlar sanırım
YokGeldimi çekimin dost
Benimde TM net 5 saattirTikandilar galiba 5 saattir cekim gelmedi
Benimde 1 saattir beklemede yazıyor sordum desteğe yoğunluk var diyor da bu gidişle 9 - 10 gibi anca gelir atmden yatuırıyorlarBenimde TM net 5 saattir
Herkesin ki ödensin bi seninkini ödemesinlerBenimde 1 saattir beklemede yazıyor sordum desteğe yoğunluk var diyor da bu gidişle 9 - 10 gibi anca gelir atmden yatuırıyorlar
Ödemesinler olum sıkıntı yok ben senin gibi 100 liralık adam değilim pardon adam dedimHerkesin ki ödensin bi seninkini ödemesinler
Ne yazdın ki desteğe. Ben yazdım diyor en kısa zamanda çekiminiz ödenecektir diyorArkadaşlar ben çekim verdim kimlik bilgileri sıkıntısı oldu düzeltip yatırdılar 20 dk falan sıkıntı yaşayan canlı destek yazsın hallediyor