- 56,502
- 30,672
- 113
banada aynısını @lockmoney yaptı haebriniz olsunda sakın güvenmeyinGözükmez yüzü yok çünkü adi adamın. O Para bugun attıgm hesaba gelmesin basına geleceklerden haber, yok.
banada aynısını @lockmoney yaptı haebriniz olsunda sakın güvenmeyinGözükmez yüzü yok çünkü adi adamın. O Para bugun attıgm hesaba gelmesin basına geleceklerden haber, yok.
Forum kahpe insanlarla dolu zatenbanada aynısını @lockmoney yaptı haebriniz olsunda sakın güvenmeyin
Ama çok pis bilendim öyle böyle degil bütün bilgileri var elimde saat 16:00 a kadar o parayı attı attı atmadı 2 gun içinde onun suratnı burda herkes görecek.banada aynısını @lockmoney yaptı haebriniz olsunda sakın güvenmeyin
ben çok ugraşmadım bana başka forumda yaptı ordan banlattım 3 yıllık üyeydi o bana yetti burada tanımamazlıktan geliyor aynı profil aynı k.adıAma çok pis bilendim öyle böyle degil bütün bilgileri var elimde saat 16:00 a kadar o parayı attı attı atmadı 2 gun içinde onun suratnı burda herkes görecek.
Dostum ne kadarki borcu vendetta ver adamin parasini kapatin konuyu borcun varken vermeyip sunu paylasman hic etik degilAma çok pis bilendim öyle böyle degil bütün bilgileri var elimde saat 16:00 a kadar o parayı attı attı atmadı 2 gun içinde onun suratnı burda herkes görecek.
Paranın miktarı önemli degil 10 gün oldu belki daha fazla ayın 15inde atarım dedi. 15 i geldi ses soluk yok. sonra maaşı payfixe attım payfix bloke oldu ayaklarına girdi eyvallah dedik bekledım. sonra her gun yine foruma girmeye devam etti etkınlıklerı kazandı parası vardı yine atmadı baskasına da borcu vardı onu dün kazandıgı paradan ödüyor ama bana hala atmıyor. atmasın artık bu iş bu paranın dışına cıktı. ÇOK büyük yemin ettim 2 gün sonra burada bu itin suratının nasıl oldugunu herkes görecek.Dostum ne kadarki borcu vendetta ver adamin parasini kapatin konuyu borcun varken vermeyip sunu paylasman hic etik degil