- 18,842
- 9,267
- 113
Okumuş etmiş adamın hali başka oluyor tabiBenim yanlış konuştuğumu nerde gördün
Okumuş etmiş adamın hali başka oluyor tabiBenim yanlış konuştuğumu nerde gördün
Bi yanlışlarımız rolling deOkumuş etmiş adamın hali başka oluyor tabi
22 yasındaysan hemen bırak borc falan fılan takılma hepsi ödenir. suan sadece para üzerinden bu konuyu açmışsın devam ettiğin taktirde paradan baska seylerde kaybetmeye baslayacaksın.Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Şeytan rahat alırbende bin tlyi 600bin yaptim 300u cektim diger 300u batirdim 300bin kardayim ama seytan kanima giriyo cok
50 bine motor olsa kendine zarar verebilir mi yani50 bine motor yok kendime zarar veririm diye konu açıyor Le havle
aynen hee yanına bir sıfır daha koysan en azından efkârlanırsın o kadar..50 bin için mi psikolojin bozuk 18 yaşında mısın
Ramo benim 250 borç var ne yapacam50 bin için mi psikolojin bozuk 18 yaşında mısın
Adam iş arıyorum diyor la sadece iş aradığı yer yanlış ))Kral daha dün 200 k kaybettim yeri geliyo kazanıyoruz çok dert etme kumarın içindeysen psikolojik olarak hrseye hazır olman şart yoksa bu piyasada işin olmasın ))
Norada 10 betten spin al 5 yatır 150 spin temiz 8 kat çevir çekMerhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Böyle konu mu olur ne kardeşim yanlış anlama o zaman tüm konular böyle olur ben neler gördüm yanlış anlama lafım sana değil geçmiş olsunMerhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Ayrıca 50 k o kadar da büyük para değilMerhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Aynen bende onu dedim 1 milyon bile para değil50 bin için ne psikoloji bozmaya nede kendine zarar vermeye değmez en kötü asgari ücretle çalışrsn bir yerde 2 ayda alırsın o parayı yaptıklarından ders aldıysan bu daha önemli 50-100 bin bunlar günümüz Türkiyesi ve ekonomisinde çok bir para değil
50 bin icon miMerhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
3 asgari borcun var senin yaşında benim 33 asgari ücret borcum vardı takma kafana illaki yoluna girer.Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?