Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet -50 Bin TL Zarardayım

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,675
597
113
Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
22 yasındaysan hemen bırak borc falan fılan takılma hepsi ödenir. suan sadece para üzerinden bu konuyu açmışsın devam ettiğin taktirde paradan baska seylerde kaybetmeye baslayacaksın.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,579
1,187
113
50 bine kendine zarar vermene değecek bişey değil en yüksek paranın ta aq rakam ne olursa olsun bizim canimizdan daha değerli değil herkese bol sans

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,976
3,866
113
Kral daha dün 200 k kaybettim yeri geliyo kazanıyoruz çok dert etme kumarın içindeysen psikolojik olarak hrseye hazır olman şart yoksa bu piyasada işin olmasın ))
Adam iş arıyorum diyor la sadece iş aradığı yer yanlış :)))

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
232
43
Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Norada 10 betten spin al 5 yatır 150 spin temiz 8 kat çevir çek

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,270
25,722
113
Ağustosun sonunda 5 gün içinde 650k kaybedip 120de üstüne borç yaptık. 2 aydır herşey bombok gidiyor. Düşünüyorum ama takılıp kalmıyorum çünkü önceden de yaşandı bi şekilde atlatıldı geçti gitti. 50k dediğin 2 aylık maaş. Canından kıymetli değil. Yaşın 22 daha önünde güzel yıllar var

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,860
5,447
113
kral uzulme 50 k ıcın. Bende 4 seker getirtme hilesi var. 4 tane getirelim sırasıyla yalarız.
İşin sakası abicim bunlar öldüm bittim tutarlar degil ama yasın cok genc. 30 a kadar kahrından ölürsun muhtemelen. Çunku en cahil döneminde bu borçları yapıyorsun. Uzun vadeli kumar da yok olursun.
Telegramda iki kod'a adam bıcaklayanlar var. Hepsi refah içinde yasarken o duruma gelmiş.

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,412
556
113
Böyle konu mu olur ne kardeşim yanlış anlama o zaman tüm konular böyle olur ben neler gördüm yanlış anlama lafım sana değil geçmiş olsun

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,395
28,121
113
Geçmiş olsun kardeşim herşey bir şekilde düzeliyor 22 yaşında adamsın ne intiharı aw bir dur biz etmedik

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,091
697
113
50 bin için ne psikoloji bozmaya nede kendine zarar vermeye değmez en kötü asgari ücretle çalışrsn bir yerde 2 ayda alırsın o parayı yaptıklarından ders aldıysan bu daha önemli 50-100 bin bunlar günümüz Türkiyesi ve ekonomisinde çok bir para değil

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,412
556
113
Ayrıca 50 k o kadar da büyük para değil

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
670
331
63
Bende sadece bugün -50 bindeyim bunun için mi öleceğim çok saçma. İşsizsen git 1 ay çalış inşaatta bile çalışsan aylık 60 70 k kazanırsın. Millet ölmeye sebep arıyor deli misiniz?

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,412
556
113
50 bin için ne psikoloji bozmaya nede kendine zarar vermeye değmez en kötü asgari ücretle çalışrsn bir yerde 2 ayda alırsın o parayı yaptıklarından ders aldıysan bu daha önemli 50-100 bin bunlar günümüz Türkiyesi ve ekonomisinde çok bir para değil
Aynen bende onu dedim 1 milyon bile para değil

ismail372

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
768
159
43
50 bin icon mi

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,120
1,156
113
3 asgari borcun var senin yaşında benim 33 asgari ücret borcum vardı takma kafana illaki yoluna girer.
(şu an 333 asgari borcum var)

seni mutlu edecekse enflasyon artıyor zamanla borcun azalacaktır neticede döviz borcun yok ve faizli tl borcu değil