Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet -50 Bin TL Zarardayım

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,786
1,645
113
Hayır böyle olmaz sen acilen maaş alınca ailenden birinin hesabına gönder senin hesapta duracaksa sen kaosa sürükleniyorsun sana söyleyeyim
Evet onu denicem de öyle çok yakın olabileceğim yok akrabam o yüzden Allah büyük diyoruz sadece

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
255
100
28
-50 bin zarardaysan 50 bin kardasin demektir -50 bin kardayim dersen zarar olduğunu anlarız yada 50 bin zarardayim deseydin oda makul

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,856
1,171
113
Belliki piyasaya yeni acilmissin .daha vücut ve kafan sindirememis , 50 bin borcum var diyip dertleşmek istedigin burdaki tayfa nin en dusugunun rahat 200 k borcu vardır .şuan senin kadar borcumuz olsun die konu bile acabiliriz . 50 bin ya da 100 bin şuan ki ekonomide hiç birşey hemen uzaklaş keyfine bak şu para için zarar vercekseb kendine , git böbreğini sat tek böbrekle yaşamaya devam et ölmekten iyidir

atabay123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
282
69
28
Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
dostum bi yol var aklımda ama sabır etmen lazım 2-3 ay dayanırım diyosan gösteririm sana

Recep8282

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7
1
3
Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Kardeş ben sana boğaz köprüsünü öneriyorum en kolay yol kökten çözüm

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,988
15,777
113
Ya yazmak ne alaka şimdi klavye ben öyle Yazıyom forum u form yazıyorum dalga geçm
Hakkaten Henry vardı orada,betmus maceramız olmuştu onla.
Bilet etkinliği açmıştı, telegramdan katılmamı sağladı. Site 17k paramı ödemeyince de çözememişti😃

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,516
579
113
Dost Henry vardı modaretör ne oldu kim vefat etti wonmania da kullanıcı adı neydi
Evet ama wonmania da değil di vefat eden diğer forum da muhafız vardı profilinde yarış atı vardı gerçi wonmania da da vardı muhafız ama ordan ayrılınca başka Forum açmıştık

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,516
579
113
Hakkaten Henry vardı orada,betmus maceramız olmuştu onla.
Bilet etkinliği açmıştı, telegramdan katılmamı sağladı. Site 17k paramı ödemeyince de çözememişti😃
Muhafız da vardı hatırlasan profil resmi yarış atı vardı

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,990
1,173
113
İş arıyorsan dostum hangi işleri yapabilirsin önceden ne işler yaptın söyler misin

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
748
273
63
Geçmiş olsun kardeşim daha yolun başındasın 50k hiçbirşey her türlü ödersin kumarda kazanmanın tek yolu oynamamak