- 417
- 279
- 63
Kime niyet kime kısmet en son bilyoner olur farketmez.Vbeti beklersen daha cok beklersin
Kime niyet kime kısmet en son bilyoner olur farketmez.Vbeti beklersen daha cok beklersin
Boombet burcu görmesin bu yazıyıHerhangi bir sitenin çalışanı bana nude atarsa o siteye yatırım yapıcam bundan sonra
Klavyeden sanaldan erkekliği sevmem sensin kral der geçerimKafayı yapan sadece konu açmıyor kayıyorda haberin olsun . yerlere basarken dikkat et düşersin nereye oturduğunuda anlamazsın.
O yüzden konulara zıplama tuşlarla fazla oynama kral keyfine bak takıl kafana göre.Klavyeden sanaldan erkekliği sevmem sensin kral der geçerim
10 bin isteyim ayıp ediyorsun kardeşim.vip oyuncu 500 lira isterse hicbisite vermez ona
Bana aile fotografı atsınlar ben 2000 atıcam ama kollar omuzlarda olacak.Muhtarla yanak yanağa çekilmiş selfie ve ıslak imzalı e devlet çıktısı ile noterden tasdikli taahhütname istiyor siteler...
Çok sürmez en fazla bir yıl içinde nude atmadigin hiçbir siteden çekim yapilamayacakMuhtarla yanak yanağa çekilmiş selfie ve ıslak imzalı e devlet çıktısı ile noterden tasdikli taahhütname istiyor siteler...
ne öğrenmek istediğini özelden yaz yazabilirsin küfür hakaret edersen silerler.Neyse adminler silio tahrik edene bisey demiyor elbet denk gelir bana o zaman grsrz
Vip üye olabilsin mi bariMeclis mi karar veriyor
millet vekili bile olabilirim yeterki vefa göreiym .Vip üye olabilsin mi bari
Millet vekilleri de seçiliyor ama sen vip üyelik için pazarlık pesindesinmillet vekili bile olabilirim yeterki vefa göreiym .
bro kafan güzel değilse,şuan sağlıklı kafayla hareket ediyorsan bana ulaş. Benim hayat koçum ol mentorluk yap bana seni maaşa bağlıyım viyanaya kadar gidelim senle awkmillet vekili bile olabilirim yeterki vefa göreiym .
benim normal halim bu dostum viyana değilde norveç daha iyi olur sankibro kafan güzel değilse,şuan sağlıklı kafayla hareket ediyorsan bana ulaş. Benim hayat koçum ol mentorluk yap bana seni maaşa bağlıyım viyanaya kadar gidelim senle awk
Norveç kapılarına nasıl dayanılır bilmiyorum ki moruk viyanayı denemişler daha öncebenim normal halim bu dostum viyana değilde norveç daha iyi olur sanki