- 2,061
- 487
- 83
Yüzde yüz gelir dedim benim uyumam lazım asla uyanmamam lazım lanet olsun bu hayata lanet olsun şerefsizlere ömrümde görmeyeceğimi gordum
Ekli dosyalar
-
324.8 KB Görüntüleme: 72
kumar dost kaybedince daha da batıyosun dibe daha da kaybediyosunGeri kalan 2000 de betboxta kaybettim
Dedim ki dumanbette%100 çevrimsiz rulet bonusu var 1 k ya kadar ortak girelim 2 k ile 8-10 yaparım ufaktan dedim banda yarar sana da dedim sor forumda beni herkese çoğu kişiye yardımcı oldum kimsenin parası kalmaz dedim güvenmedi heralde sağlık olsun valla bende üzüldümkumar dost kaybedince daha da batıyosun dibe daha da kaybediyosun
Ne kadar kaldı oradaKralbet beni dolandirdiginda bunları gördü mü her ay böyle kaybederim şans eseri 1 sefer kazandım adiler ödememi yapmadi forumda yardımcı olmadı banladi beni
Kardeş adamın derdi ne senin derdin ne boşver olan olmuş teselliye gideriz sadeceDedim ki dumanbette%100 çevrimsiz rulet bonusu var 1 k ya kadar ortak girelim 2 k ile 8-10 yaparım ufaktan dedim banda yarar sana da dedim sor forumda beni herkese çoğu kişiye yardımcı oldum kimsenin parası kalmaz dedim güvenmedi heralde sağlık olsun valla bende üzüldüm
Pragmatik en yüksek cewrimli oyunu hangisi biliyor musunuz bonusa kaldım artikKardeş adamın derdi ne senin derdin ne boşver olan olmuş teselliye gideriz sadece
Bende adamın iyiliğine dedim onun halini şuan çok iyi anlıyorum ben yardımcı olmaktı amacım cidden üzüldüm durumunaKardeş adamın derdi ne senin derdin ne boşver olan olmuş teselliye gideriz sadece
Big juan - bomb bonanza- sugar rush siteden siteye değişir amaPragmatik en yüksek cewrimli oyunu hangisi biliyor musunuz bonusa kaldım artik
BetboxtaBig juan - bomb bonanza- sugar rush siteden siteye değişir ama
Dediklerime gir bi bak kardeşim bildiklerim bunlar benim slottaBetboxta
Eklenmedi önceki yatırımlar sayilmiyormus 02 den itibarenmisDediklerime gir bi bak kardeşim bildiklerim bunlar benim slotta
Dm attım sana dostEklenmedi önceki yatırımlar sayilmiyormus 02 den itibarenmis
Çevrim deniyceksen buffalo dene derim en azından amortisi iyidir satın almalı oyniycaksanBetboxta
Vay be sen mi oynatıyorsun yoksa nasıl olacak o işPronet alt yapılı site veya Tümbet sitesinden oynarsan çok rahat 20 bin yaptırırım sanal futbol ile hiç abartmıyorum
O evi arabayı tarlalari sattı verdi sanal futbola parası bitti şimdi millete akıl veriyor o bir efsaneydi eskiden ama zortladiVay be sen mi oynatıyorsun yoksa nasıl olacak o iş