21 Eyl 2024 #61 SabriBey Emekli Risk Birimi Başkanı Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 8,223 5,603 113 Kardeşim en yüksek rtp si olan oyun Sweet Bonanza normal olanıdır orda 10 bet 100tekrar x 5 set yaparsan çok zarar etmessin beni dinle
Kardeşim en yüksek rtp si olan oyun Sweet Bonanza normal olanıdır orda 10 bet 100tekrar x 5 set yaparsan çok zarar etmessin beni dinle
21 Eyl 2024 #62 HaYaTıNsEsİ Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,228 4,546 113 vado90' Alıntı: ben çok pro slotçu değilim ama her sitede her oyun veriyor diye birşey yok önce bunu öğrenmen lazım balıkçı ödüyo derler a sitesi öder b sitesi sömürür bilmem anlatabildim mi Genişletmek için tıkla ... Dost normalde konuşmam böyle bildiğim yeni oy7n ara ödeme %99 defalarca denendi
vado90' Alıntı: ben çok pro slotçu değilim ama her sitede her oyun veriyor diye birşey yok önce bunu öğrenmen lazım balıkçı ödüyo derler a sitesi öder b sitesi sömürür bilmem anlatabildim mi Genişletmek için tıkla ... Dost normalde konuşmam böyle bildiğim yeni oy7n ara ödeme %99 defalarca denendi
21 Eyl 2024 #63 R Raskoln Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 561 163 43 Serer bonanza evet bu konu iyi soin falan yaparsa güzelde verebilir ama egt de çevrim için iyidir arkadaşa katılıyorum
Serer bonanza evet bu konu iyi soin falan yaparsa güzelde verebilir ama egt de çevrim için iyidir arkadaşa katılıyorum