- 510
- 83
- 28
Sağol agamÇok yoğunluk var muhtemelen, geri dönüş bana da olmadı yaklaşık 2 saati geçti benim
Sağol agamÇok yoğunluk var muhtemelen, geri dönüş bana da olmadı yaklaşık 2 saati geçti benim
Mesajla destek tc aylık hane geliri attıkçogu yanlış krediye basvuruyo zaten knk
evet o doğruMesajla destek tc aylık hane geliri attık
O 6 ay ödemesiz değilmi
Icrasi olanlar zor
Valla dostum maliye bakanı geçmiş sicile bakilmicak demişti yanlış hatırlamıyorsam bakalım inşallah onay alır benim icra vardı ancak şuan yok verirlerse ekime vermezlerse s..Icrasi olanlar zor
Vermezler
Kaç milyon kişi basvuru kimbilirValla ta sabah yolladık daha cevap gelmedi büyük ihtimal onayladılar bekletiyorlar
Benimde 5.6 saat oldu ama cevap yok onaylama değil yoğunluktur ins çıkarValla ta sabah yolladık daha cevap gelmedi büyük ihtimal onayladılar bekletiyorlar
icra felan vaemiydi baskanBana cevap geldi red yedik
Yok malesef kredi kartım var puanım düşük 867 lerde idi ondan galiba 10 bin başvurdu idimicra felan vaemiydi baskan
Bende kredi odemelerimi geçirdiğim oldu o zaman sıkıntıYok malesef kredi kartım var puanım düşük 867 lerde idi ondan galiba 10 bin başvurdu idim
En düşük 700 puan istiyorlar kardeşim bir daha dene istersen 7500 vsYok malesef kredi kartım var puanım düşük 867 lerde idi ondan galiba 10 bin başvurdu idim
bize hic cikmaz o zamanYok malesef kredi kartım var puanım düşük 867 lerde idi ondan galiba 10 bin başvurdu idim
Bilmiyorum dene ama reisbize hic cikmaz o zaman