- 17,710
- 5,473
- 113
Burda olupta basvurusu onaylanan varmi
nerde gördün bunu bizde böyle düşüyoruz ama kanıt varmıBeyler kredi puanına bakılarak veriliyor, kredi puanı 1200 veya 1300 altında olanlar başbuğu dahi yapmasın, bu durum 5 sene içinde icralık olan veya kredi kartı, kredisini 3 ay geciktirenler içinde geçerli.
Maalesef yine ihtiyacı olanlara verilmeyecek.
şuan olumsuz yanıt alan görmedim hep olumlu dönüşler ve cevaplarnerde gördün bunu bizde böyle düşüyoruz ama kanıt varmı
bende twtrda gördüm ziraaten biri almış icralıkmışyan forumda gordum adamin icralik dosuasi vsrmis 7500 onay vermis vakifbank
onu bende gordimbende twtrda gördüm ziraaten biri almış icralıkmış
Vallaha mii? Hemen yatmış mı ki hesabına .yan forumda gordum adamin icralik dosuasi vsrmis 7500 onay vermis vakifbank
Kardeşim bankacı arkadaşım var vakifbankta çalışıyor o söyledi.nerde gördün bunu bizde böyle düşüyoruz ama kanıt varmı
evet baskan eleman oyle yazmisVallaha mii? Hemen yatmış mı ki hesabına .
yapma yaIcram yok geciktrdgm borc yok . Çıkmadi beyler boşa umutlanmayın. Gerçi almicaktm sadece çıkıyormu diye merak ettim . Çıkmadi
Ne kadar sürede sonuçlandi seninki ?Icram yok geciktrdgm borc yok . Çıkmadi beyler boşa umutlanmayın. Gerçi almicaktm sadece çıkıyormu diye merak ettim . Çıkmadi
aynen nr zaman basvurmustunIcram yok geciktrdgm borc yok . Çıkmadi beyler boşa umutlanmayın. Gerçi almicaktm sadece çıkıyormu diye merak ettim . Çıkmadi
Valla ortak öyle . Zaten evli degilseniz çocugunuz yoksa ekmege muhtac degilseniz. Çıkmasın size istemem çıkmasini. Gidip iddaaya atacaksnz sonra odeme gunu gelecek. Skntiya gireceksiniz . Ihtiyaci olana ciksin tabide .yapma ya