- 78,906
- 72,395
- 21,113
banlandı bu gereksiz arkadaş
banlandı bu gereksiz arkadaş
Kredi çıkarsa kendine optik ciden iyi bir gözlük al senin ikizler in pek tadı yok gibi bir kaç kişiyi suçlayarak yorum yapma dünden beri konu çok guzel ilerliyordu.arkadaşlar belki işime yararan bir yazı olur diye 250 tane mesaji göz gezdirdim ,
250 mesajdan belki 1 tanesi işime yaradı oda sabah gazatesi ahaber videosu yayınlayan arkadaş sana teşekkür ederim kardeşim , 30 dkkam boşa gitti iyimi hep gereksiz yorumlar ve küfürler yazık bize
Yav kardesim olani söylüyorum.bende basvurdum diyorum.olmayacak ise de umut baglanmaz anlaminda bilgilendiriyorum.bu insanlar bu isten para kazaniyor.eger olacagi olsaydi hemen atlarlardi sonucta para kazaniyorlar.Biraz içinizde umut olsun ona sordum buna sordum ben çalıştım bırakın bu işleri
ben öğrenciyim gelirim yok ön basvurunuz olumlu dıyorAyrıca 3 yıl halkbannkta Kobi kredileri departmanında tahsis uzman yrd olarak çalıştım. Gecikme icra varsa kredi vermezler ben de adım gibi eminim ama yine de başvuru yaptım
Hocam icrada dosyan kredi kartın falan var mıydı ya da kredi puanın nasılben öğrenciyim gelirim yok ön basvurunuz olumlu dıyor
Kardesim insallah alirsin.ama geliri olmayana nasil kredi verecek banka.bugune kadar kime vermisler.konu bile aile geliri 5000 tl nin altinda olanlara diyor.anlayacagin.ama inan inşallah alirsinben öğrenciyim gelirim yok ön basvurunuz olumlu dıyor
sen yarumu yazmadan 2 dk önce onay mesajım geldi uğurlu geldin seninle tartismicam inşallah sanada çıkarKredi çıkarsa kendine optik ciden iyi bir gözlük al senin ikizler in pek tadı yok gibi bir kaç kişiyi suçlayarak yorum yapma dünden beri konu çok guzel ilerliyordu.
1200 lerde puanım dün başvurdum olumlu sonuclanmış fakat gelırım yok işte öğrenci olduğum için 3000 tl talep etmiştimHocam icrada dosyan kredi kartın falan var mıydı ya da kredi puanın nasıl