sen yarumu yazmadan 2 dk önce onay mesajım geldi uğurlu geldin seninle tartismicam inşallah sanada çıkar[/QUOTE
Belge istiyorlar mi ve hangi belgeler msj paylasabilur misin rca etsem
sen yarumu yazmadan 2 dk önce onay mesajım geldi uğurlu geldin seninle tartismicam inşallah sanada çıkar[/QUOTE
Belge istiyorlar mi ve hangi belgeler msj paylasabilur misin rca etsem
BIRAKIN BU İŞLERİ DERKEN? Saygılı ol! 3 yıl KREDİ TAHSİS VE YÖNETİMİ BİRİMİNDE ÇALIŞTIM DİYORUM. ŞUBE YETKİSİNİ AŞAN KREDİLERİN TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİM. TECRÜBEM VAR DİYORUM. BU GÜZEL ÜLKEMDEKİ BU CEHALET NE ZAMAN SON BULACAK?Biraz içinizde umut olsun ona sordum buna sordum ben çalıştım bırakın bu işleri
ben gecikme ve icra varsa verilmez dedim. Gelir konusunda bi esneklik sağlanmış olabilir. Çünkü dar gelirliye yönelik bir adım zaten. Verebilirler. Git durumunu anlat şubeye. Hatta tavsiyem, kredinin 10 da 1'i tutarını nakit teminat olarak tutabilirler hesapta. Bi danış bakalım umarım verirler dostum herkese. YANLIŞ ANLAŞILMASIN UMARIM VERİRLER DİYE UMUT EDİYORUZ TABİKİ !ben öğrenciyim gelirim yok ön basvurunuz olumlu dıyor
Uzatma sonucu ne olursa o sonuçlanırArkadaşlar konunun dışında ama su kupon iade olurmu olmazmı acaba 2 ihtimalli oynadık maç uzatmaya gitti sonuç ne olacak iademi değilmi
Kardeşim benim canım kardeşim, bu muhabbet akp ye bağlanır çünkü kendimi bildim bileli ülkeyi akp yönetiyor. ve iyi yönemetediği için MAHALLENİN MUHTARINI DEĞİL , YASAL İKTİDARI ELEŞTİRMEMİZ ÇOK NORMAL. KENDİLERİ VE 5 BÜYÜK İNŞAAT FİRMASI DÜNYALARI KAZANDI BİZ REZİL HALDEYİZ HALK OLARAK. KİMİ ELEŞTİRCEZ BİRAZ KENDİNİZE GELİN:Şu muhabbet bile AKP ye bağlanıyor ya. Bise demiyorum. İşi görülmeyen partiye laf atıyor
ALMANYADA YAŞAYAN BİR ARKADAŞIMIN HESABINA DEVLET 3.000 EURO KARŞILIKSIZ HİBE PARA YATIRDI. TABİKİ ELEŞTİRCEZ İKTİDARI. SIFIRLADINIZ MI OĞLUM EVDEKİ PARALARI DİYEN KİMDİ? MAHALLENİN BERBERİ MİYDİ? BU KADAR MI AYMAZSINIZ UYANIN ARTIKŞu muhabbet bile AKP ye bağlanıyor ya. Bise demiyorum. İşi görülmeyen partiye laf atıyor
son olarak, BİZLER DEVLETİMİZİ VATANIMIZI SEVİYORUZ: BU YÜZDEN ELEŞTİRİYORUZ AKP'Yİ. AKP = DEVLET DEMEK DEĞİL. AKP SİYASİ BİR PARTİDİR: DEVLET BAKİDİR.Şu muhabbet bile AKP ye bağlanıyor ya. Bise demiyorum. İşi görülmeyen partiye laf atıyor
ülkenin mevcut durumunu ve ekonomiyi galatasaray'a bağlamayı düşünüyorumŞu muhabbet bile AKP ye bağlanıyor ya. Bise demiyorum. İşi görülmeyen partiye laf atıyor
Dostum zaten 3 de kamu bankasi yani devletin bankasi.Videoyu izledim sicille filan bakilmicak,icra micra olsada verilecek .devlet kefil olacak diyor nasıl ıs doğru mu söylüyor
Doğru söylüyor bırak cilve yapmayı hicmi gormuyon bu kadar mı gomdun kendini yada bu kadar mı var menfaatin çevremden bırak bu devlet edebiyatını bu adamlar yani yani basimda şehit olan arkadaşlarımı sehitlihi 20.000 liraya bedel biçti hangi devletçilik milletcilik peşkeş ler mutaahitlere dolu herkes acı acina evde oturuyozuz kaşınma tahrik etme milletiSen Rezalet bir ulkedeyiz diyeceksin. Bu ulkenin Cumhurbaskanina yatacak yerin yok diyeceksin.
Ben sessiz kalacam