- 42,718
- 12,609
- 113
+1Kemik tayfa su anda da burda olan kişiler zaten
+1Kemik tayfa su anda da burda olan kişiler zaten
Bence de4.5 kişi vardı sanırım dün gece burda olan , o şekilde bir dağıtım yaparsan memnun oluruz
Benim de aynı şekilde, montumun cebinde yok kuruş, dışarı çıkmaya korkar oldum.Bizde şansımızı deneriz yaparız belki birşeyler , epeydir suskunum bu konularda suskunluğumu bozma vaktim geldi artık
He ya surda ya 5 kisi variz ya yokuz @berkayb95 dun burda olanlari bilir yapar güzelliğiniBizde şansımızı deneriz yaparız belki birşeyler , epeydir suskunum bu konularda suskunluğumu bozma vaktim geldi artık
Ben mi güzellik yapicamHe ya surda ya 5 kisi variz ya yokuz @berkayb95 dun burda olanlari bilir yapar güzelliğini
Yine 5 10 k ya cikta bizide gor kankaHe ya surda ya 5 kisi variz ya yokuz @berkayb95 dun burda olanlari bilir yapar güzelliğini
Yok la seni etiketledim sadece hani biz variz anlamimda @baytar73 guzellik.yapcskBen mi güzellik yapicam
Kardeşim o kadar çekimler yaptın , ben senden bir güzellik göremedim hiçHe ya surda ya 5 kisi variz ya yokuz @berkayb95 dun burda olanlari bilir yapar güzelliğini
Elbet geneYine 5 10 k ya cikta bizide gor kanka
Mesajımı da beğenme olarak değerlendirmiş şuna bakKardeşim o kadar çekimler yaptın , ben senden bir güzellik göremedim hiç
Kanka bir sonrski cekimde 100 kagit sende sozum olsun bir dahaki 10 binde saan 100 atcamKardeşim o kadar çekimler yaptın , ben senden bir güzellik göremedim hiç
aahahahahMesajımı da beğenme olarak değerlendirmiş şuna bak
Hadi bakalımKanka bir sonrski cekimde 100 kagit sende sozum olsun bir dahaki 10 binde saan 100 atcam
bızıde unutma kardesımKanka bir sonrski cekimde 100 kagit sende sozum olsun bir dahaki 10 binde saan 100 atcam