- 2,609
- 1,194
- 113
İşe başlarsan hissettirmeden ödersin ama sen bı gece 60 binlik olduysan maaş günü maasta kalmayabilir kral
Sen olsan ben olsam kimse kabullenmez bu durumu senin üstüne haberin olmadan kuzenin kredi çekse naparsin direk mahkemeKuzenini çağır bi kahvede otur,enine boyuna anlat olayı, cikmazda olduğunu anlat, çalışıp 6 7 ayda kapatacagini söyle, hal meseleyi anlat tek çözüm budur
Dediğimi yap , en mantıklı olanı yap,Dostlar bı tecavüzcü damgası vurmadiginiz kaldı bazılarnizin
Olan oldu zaten para gitti beni yaptıklarimla suclamayin
Biraz yokluk birazda parasızlık yaptırdı bana bunu
Çalışıp oducem zatende de sizde haklısınız aq
Kardeş sen onu odeyemezsin sen kafayi yemişsin çalıştığın parayida kumarda yersinDostlar bı tecavüzcü damgası vurmadiginiz kaldı bazılarnizin
Maaş günü maaşı basar zararı kurtarayım diye iyice jortingen şıtrayze olurİşe başlarsan hissettirmeden ödersin ama sen bı gece 60 binlik olduysan maaş günü maasta kalmayabilir kral
Yani yapcak bisey yok , giden gitmiş, gidenle gidilmiyor, o an sert tepki felan verirdim, ama çalışıp adam gibi 5 6 ayda kapatacaksaSen olsan ben olsam kimse kabullenmez bu durumu senin üstüne haberin olmadan kuzenin kredi çekse naparsin direk mahkeme
O parayı gumarda deqil qezip tozup eqlenip yesen hic yoktan yediqin paranın anlamı olurDostlar bı tecavüzcü damgası vurmadiginiz kaldı bazılarnizin
La bi git kumarın sonu buymuş bide kardeşim çekmişsin herife. Dolandırıcılık bu düpedüz kul hakkı hırsızlık. Akrabasına kelek atmış haberi olmadan 60k para çekmiş adilik değil de ne bu. Biz de oynuyoruz bu kumarı bu başka boyut adiliğin daniskası hastalık.Cok kotu bi durum kardesim olmasa iyiymis ama olmus tek diycegim sey kumarin sonu iste bu
Yaşla yorumun ne alakası var Allahınu sevenYaş kaç senin ona göre yorum yapacağım sana
Kurtlar vadisi Ömer Baba olsaydı bir hikaye anlatır rahatlardiYaşla yorumun ne alakası var Allahınu seven
O adam cıkınca ileri saranlar derneqine uyeyim ben masal hikaye dinleyemem😂😂Kurtlar vadisi Ömer Baba olsaydı bir hikaye anlatır rahatlardi
Kufurmu edelim adama simdi yapmis iste yapmamasi gerekirdi cokmu dogru bi b.kuz biz oynamayin ozaman adam gibi isinize guvunuze bakin 4.4 luk adamsanizLa bi git kumarın sonu buymuş bide kardeşim çekmişsin herife. Dolandırıcılık bu düpedüz kul hakkı hırsızlık. Akrabasına kelek atmış haberi olmadan 60k para çekmiş adilik değil de ne bu. Biz de oynuyoruz bu kumarı bu başka boyut adiliğin daniskası hastalık.
La boş yapma Ahmet gerginim zaten, yaşı ufak bunun belli kuzenim filan saf maf yazmış çocuğun hayatını mahvetmiş baksana okurken sinirim bozuldu.Yaşla yorumun ne alakası var Allahınu seven