- 8,876
- 9,606
- 113
2 hafta once gittiydim korcan aile cay bahçesine, üsküdaraDuran emmi geldi diyiver kral bankadaki müdüre
2 hafta once gittiydim korcan aile cay bahçesine, üsküdaraDuran emmi geldi diyiver kral bankadaki müdüre
Bak kral dost aci soyler gulduk eglendikde. Sen imkani yok o parayi odeyemessin. Zaten -50 dedim gozum dondu dedin. Şimdi -110 oldun. Kotu bi tecrube olmusBilader bı isine bak be derdin ne
Konuyu kapattim konusup
Sana kalsa 60 bin tl değil 10 bin TL icin beni oldurtucen la
Ayda 10 lira farkla 40 cm üzerine çıkabilirsin 37 cm iş görmezKollar küçüldü kanka bıraktım sporu 20 gün filan oldu, 37 cm ye düştü 😁
Dostum bilmiyorum inanBak kral dost aci soyler gulduk eglendikde. Sen imkani yok o parayi odeyemessin. Zaten -50 dedim gozum dondu dedin. Şimdi -110 oldun. Kotu bi tecrube olmus
Bana yetiyor bro boy uzun değil o kadar fazla kas kütlesi kazanınca esneklik çeviklik gidiyorAyda 10 lira farkla 40 cm üzerine çıkabilirsin 37 cm iş görmez
Yaşadığın yeri bian önce terket bu saatten sonra ailende yüzüne bakmaz.simdiye kadar çalışmayı akıl etmedinde bu haltı yiMerhaba dostlar kisa kesicem
Lütfen beni anlayın sacma sapan yorum yapmayın kumarbaz adamız hepimiz o yüzden buraya yazıyorum
Kuzenime ziyarete geldik 2 gün önce
Krediyle hiç alakası yoktur kendisinin
Çalışmıyorda birazda saf bı tıp
Neyse ben gece onun adına kredi kartina başvurdum
Çalışmadığı halde 60 bin TL limit verdi
Zaten borclarim çok param yok
Seytanda kanıma girdi 10 bin yatırdım başta kaybettim 10bin daha 10 bin daha derken
60 bin TL kayıpla çıktım bu gece
Kuzenimin bankasi herşeyi bana bağlı
Benim numaram üzerine bilmiyor şuanda
200 TL borç verirken homurdaniyor kendisi zaten
Ben bunu onada nasıl soluyecegim bilmiyorum
Bı 3 ay falan farketmez diye düşünüyorum
Bankaya girdiği yok zaten
Farketmezse 8 ay biryerde çalışıp maaşımın yarısını oraya yatırmayı odemeyi düşünüyorum
Ama bilmiyorum napicam
Solersem inanin anlicak bı tip değil
Ailecek kavga çıkarır hatta kan dökülür
Napmam gerekiyor bı akıl verin hiç mantikli düşünemiyorum
Girerken herşeyi göze alarak girdim
Bunuda goze aldim ama
Kendi paranı kaybedersin kötü olurda
Başkasının parası berbat bir sey
Neden kanka bırakılicak seymi be, kumardan gecerim spordan geçmemKollar küçüldü kanka bıraktım sporu 20 gün filan oldu, 37 cm ye düştü 😁
Konuyu kapattim dostum konusupYaşadığın yeri bian önce terket bu saatten sonra ailende yüzüne bakmaz.simdiye kadar çalışmayı akıl etmedinde bu haltı yi
Beyenmedigin varsa silebilirsin ben oynadımReis günaydın yaptinmi kuponu hele at bana
Bakma tasak muhabbeti donuyor da senin yaptigin biraz acayip bisey yani. Bi şikayet etse varya seni 7 bayram skerler af edersin. Az uz degil yani. Bu psikoloji ile zor. Konusup ettiysen adam gibi taksitlendir onu odemen kolay olurDostum bilmiyorum inan
6 aydır 50 bini oduyemedim
60 bin zor oldu
Ama bu parayı net oducem değil zorundayim
Bu kumar olmadan once ne mutluydum be
Mecburi ara verdim kanka aylık 850 oldu salon, işler de durgun kış geldi. Supplementi filan olacak iş değil yetişmiyor takviye alamadınmı da sporun bir anlamı yok bilirsin. Türkiye'de spor lüks.Neden kanka bırakılicak seymi be, kumardan gecerim spordan geçmem
Reis seni cok iyi anliyorum yorumlari okudukca delirdim. La konuyu acan eleman bi sitterget ise baslada cocugun borcunu ode goygoy yapion hala burda aw. Milletin psikolojisini bozdu herif sabah sabah aqŞunu fark ettim bu forumun IQ seviyesi yerlerde, okuduğunu anlama sıkıntısı had safhada. La eleman kendi adına çekmemiş krediyi, kuzenine ziyarete gitmiş çocuk saf diye onun bankacılık uygulamasına girip 60k kredi çekmiş batırmış.
bunu insanın babası, annesi, kardeşi anlayışla karşılamaz bir de anlamaz biri dedin tuhaf geldiİyi ve kotu yorumlarınız için teşekkür ederim
Lütfen daha fazla üstüne gelmeyin dostlar
Olan oldu kuzenimle yakınız ve yasitiz
Az önce durumu anlattim
Anlayisla karşıladı
Çalışıp en yakın zamanda oduycem
Tesekkurler hepinize dostlar
Berivan kardesim oncelikle gecmis olsun, kumarin dini imani yok insana herseyi yaptiririr allah sabir versin ne diyeyim sikintili bir durum umarim bir cikar yolu bulunur..Merhaba dostlar kisa kesicem
Lütfen beni anlayın sacma sapan yorum yapmayın kumarbaz adamız hepimiz o yüzden buraya yazıyorum
Kuzenime ziyarete geldik 2 gün önce
Krediyle hiç alakası yoktur kendisinin
Çalışmıyorda
Neyse ben gece onun adına kredi kartina başvurdum
Çalışmadığı halde 60 bin TL limit verdi
Zaten borclarim çok param yok
Seytanda kanıma girdi 10 bin yatırdım başta kaybettim 10bin daha 10 bin daha derken
60 bin TL kayıpla çıktım bu gece
Kuzenimin bankasi herşeyi bana bağlı
Benim numaram üzerine bilmiyor şuanda
200 TL borç verirken homurdaniyor kendisi zaten
Ben bunu onada nasıl soluyecegim bilmiyorum
Bı 3 ay falan farketmez diye düşünüyorum
Bankaya girdiği yok zaten
Farketmezse 8 ay biryerde çalışıp maaşımın yarısını oraya yatırmayı odemeyi düşünüyorum
Ama bilmiyorum napicam
Solersem inanin anlicak bı tip değil
Ailecek kavga çıkarır hatta kan dökülür
Napmam gerekiyor bı akıl verin hiç mantikli düşünemiyorum
Girerken herşeyi göze alarak girdim
Bunuda goze aldim ama
Kendi paranı kaybedersin kötü olurda
Başkasının parası berbat bir sey
Edit : konuşup konuyu kapattim
Lütfen daha fazla ustume gelmeyin Tesekkurler
Kral kayip filan yasadiginda salona gidebiliyor musun. Butun kaybin ustune bide agirlik calismak amelelik gelir yaNeden kanka bırakılicak seymi be, kumardan gecerim spordan geçmem