- 10,093
- 5,766
- 113
1 tl yi kaç kere 100 tl yapıp çekmişimdir zamanında sakin kalarak ama 7 tlyi 8k yapmak için deli şans lazım
İstediğin kadar sakin kal şans olacak ve isteyecek her ay yüksek para görüyordum 20-30 bantlarını hep zorladım üstünü olmadı ne denediysemDemiştim işte şans faktörü de elbet var ama sakin kalabilmek için paylaştım bu yaziyi
Sadece sakin kalabilmek lazım bence. Acele etmemek lazım 7 saatte oldu bu . Ama 1 k ya kadar masa tenisi ile aldım.1 tl yi kaç kere 100 tl yapıp çekmişimdir zamanında sakin kalarak ama 7 tlyi 8k yapmak için deli şans lazım
Hesapta kalan paradan bahsediyoruz . Ve insanları da asagilamiyoruz. Herkes fikrini söyleyebilir ama edep unsuru içinde. Bu söylemle kendinize saygı duyduramazsiniz.Orn; Hesapta kalan 7 tl katlamak olabilir de. Cepteki 7 tlye dusulmusse katlasa da o adamdan bi s*k olmaz.
Dostum bak mesela çekimden sonra kalan 148 TL ile yaoilan oyunlar.Bn 6 ftn frebeti 2 ay once 310 ftn yapdim bro bide nakitde deil frebet
Ve şimdi oynadım bunları saatinde de anlaşılacağı üzere .Dostum bak mesela çekimden sonra kalan 148 TL ile yaoilan oyunlar.
Bravo abiBen bugün 7 TL den yani başlangıç parası 8k ya çıktım. Belki şans ama oluyor işte. Bu u sebeple sizlere de bunu yazmak istedim.
Cok iyi tbrkler.ben 7 tl yolculugunu mersk etmistim bu olurDostum bak mesela çekimden sonra kalan 148 TL ile yaoilan oyunlar.
Hadi inşallah ilk 3 el geldimi diğerleri de geliyor bende hep öyle oluyor sende de öyle olur umarımMefetede 5 tl var 50 k yapcam izleyin