- 2,105
- 835
- 113
Tar
Tarihe bak tariheeeeeeeeSite engelli görünüyor siz nasıl giriş yapiyorsunuz
Tarihe bak tariheeeeeeeeSite engelli görünüyor siz nasıl giriş yapiyorsunuz
Sanane ne ukalaBir
Kardeşim bi konuya yorum yapmadan önce paylaşım tarihine bakın önce ya
Ukala mı 😁😁Sanane ne ukala
Kızım senin okuma yazma kabiliyetin varmıSanane ne ukala
Kullancı adını söle dostumTrendbette 12bin TL var çekim verdim gondermediler sabahtan beri yardımcı olan olursa 2 bin onundur şeref namus sozu
Senin olmadığı kesinK
Kızım senin okuma yazma kabiliyetin varmı
Link calismimiyorSMS gelenlere mı tanımıyorlar dostum yoksa direk 100 tl mı talep ediyoruz
Dostum alacaklı sen alamazsan başkası nasıl alacacakKullancı adını söle dostum
Knk link atsaniza SiteninŞartları 100 tl ana bakiye eklemesi yapıyorlar 300 tl yapınca 100 tl yatırım şartı ana para çevrimi yaptıktan sonra maksimum 300 tl çekilebilir ben aldım bonusu maça oynadım öylesine gelirse maç birisi yatırım yapıp parasını çekebilirse bende yatırım yaparım 😂
www.7bet100.com
Knk link atsaniza Sitenin
Anlamadım kardeş?Dostum alacaklı sen alamazsan başkası nasıl alacacak
vyper4343 ödeme gelsin anında 2 bin seninKullancı adını söle dostum
çekimi iptal et payfix çekim talebi verTrendbette 12bin TL var çekim verdim gondermediler sabahtan beri yardımcı olan olursa 2 bin onundur şeref namus sozu
Sana 22:15 gibi canlıya sorduğumda bonus Yok dedi lavuklarŞartları 100 tl ana bakiye eklemesi yapıyorlar 300 tl yapınca 100 tl yatırım şartı ana para çevrimi yaptıktan sonra maksimum 300 tl çekilebilir ben aldım bonusu maça oynadım öylesine gelirse maç birisi yatırım yapıp parasını çekebilirse bende yatırım yaparım 😂
www.7bet100.com
Kardeşim dalgamı geçiyorsun konu ne zaman açılmış bi baksanaSana 22:15 gibi canlıya sorduğumda bonus Yok dedi lavuklar