Hayır sana zaten çevrim veriyr 250 tl bonus verdi 5000 yaptığında çekim yapabilyrsn denildi bende 8 bini geçik yqpdımHa birde 8000 değilde 250 TL kazandim onu cekecem yine mi 250 TL yatırım sarti istiyor acaba ?
Bide gozumun onunde demis dolandirici seni milleti kandirio buda aklinca guven veriyor milleteHocam benim kimseye yalan borcum yok amaç belli yazmışsın amacım arkadaşa yardımcı olmak benim kendi arkadaşım 500 yatırdı tek kuponla 4600 küsur yapıp 2 saat içinde çekti gözümün önünde
Paşa ben git yatır parayı demedim yaşadığım bi olayı paylaştım arkadaşla ister yapar ister yapmaz amma velakin arkadaşımdan çekim için para istemediler yatırdığı tutarı katladı aynı gün içerisinde çekti bunu belirttim isteyen istediğini yapmakta özgür ayrıca şu önyargılarınzdan kurtulun artık ne çok meraklısınız bilip bilmeden herşeye bok atmaya dolandırıcı demişsin bana kişi kendinden bilirmiş hayırlı gecelerBide gozumun onunde demis dolandirici seni milleti kandirio buda aklinca guven veriyor millete
Aslında verecen bunlara gazı 1000 tl gönder site Çin setti gibi diye hepsi ruh hastası250 az bence 500 gönder