- 4,332
- 1,315
- 113
5 veya 6 ne fark eder eski günleri özledim kısacaMatematik hocani öpeyim senin 6 senemi olmu?daha 5 sene bile olmamış
5 veya 6 ne fark eder eski günleri özledim kısacaMatematik hocani öpeyim senin 6 senemi olmu?daha 5 sene bile olmamış
Ne 6 sı amk 😁😁Ne 30 u amk 🤣🤣
Ben ekonomistimŞşşttt bu kadar mevzu etme ehonomi şahlanır!! 🤫
Aynen brom daha geçen gördüm %10 discountu 5K yapıp çekmiştin..Ben ekonomistim
Dost bi an seni ulkenin basinda dusundum direk çöpte ekmek ararken buldum kendimi 😁Ben ekonomistim
Maalesef sadece ülke değil kanka keşke hayatımda da çok yipranmalar oldu ben en çok ona üzüldüm be kardeşim ☹🥺☹Ülkenin içine ettiler ...
Ekonomistim dedim ama bi bk anlamıyorum dost. 😁Aynen brom daha geçen gördüm %10 discountu 5K yapıp çekmiştin..
Ekonomistim dedim ama bi bk anlamıyorum dost. 😁
Mültecileri kovarım direkt . Gerisi çözülür dostDost bi an seni ulkenin basinda dusundum direk çöpte ekmek ararken buldum kendimi 😁
Alıntılandığım video ile kesinkle bir alakam yoktur
Ben eçonomiçiiimmm boş vakitlerimde kasa patlatırım. 👊🏼🤩Alıntılandığım video ile kesinkle bir alakam yoktur
Anadolunun köylerinde alsan o evleri ancak kurtarirBeyler ne buldum bugun ne aliniyo bu paraya 30 tane evmi 😁😁
Neyi kankaŞaka mak beyler bi an aklım durdu kiyaslayinca
Seneyi hesapladim simdiki alinabilen seyleri hesapladim beynim dedi bune ag bu kadar olmaz dedi 😁😁Neyi kanka
Oje la bro sende essegin ahmina su kacirmadin hortum bağladın awk 800 trilyon ne demek biliyormusun sen.8 desen neysede hadi 80ede eyw 800 ne la korkuyorum birazdan katrilyon falan yazarsın senBu seneki ikramiye 800 trilyon olması lazım anca kurtarir 😁
Baya fark varSeneyi hesapladim simdiki alinabilen seyleri hesapladim beynim dedi bune ag bu kadar olmaz dedi 😁😁