- 755
- 234
- 43
Şimdi üstün zekalı kardeş ; Öncelikle en iyi dileklerim seninle umarım nişanlınla evlenir bir ömür mutlu bir hayat sürersin. Yalnız atladığın çok şey var kumarı herkes oynar şans faktörü vardır kiminin şansını kimileri kıskanır isyan eder bi kere de bana vursun der bu normaldir ayrıca iş demişsin işsizliğin tavan yaptığı bir ülkede asgari ücretin açlık sınırının altında olduğu bi ülkede geçim için insanlar'ın intihar ettiği bir ülkede herşey anlattığın kadar kolay değil kimin ne çeşit zorluklarla hayat mücadelesi verdiğini bilemezsin herkesi kendin gibi görme adaletle de çok alakası var dünyada adalet'in a harfi yoktur söylenecek çok şey varda neyse haram kısmına girince neye göre haram kime göre haram yolsuzlukların hırsızlıkların zirve yaptığı bir ülkede kumandan gelen para ak süt kadar helaldir neyse sana hayatında mutluluklar tekrar dan
Arkadaşım dostum herşey biryanada bi gerçek var. biz günahkar kullarız...Haram olan birşeye helal demek dinden çıkma sebebidir. bunun farkında olmadıgını sanıyorum. bu söyleyişinden vazgeçmeni öneriyorum. beni yanlış anlama