- 11,653
- 3,675
- 113
Yapmayanlara uygulamak istediğim muamele o zaten.bana cıksın 200 ü görem çekişiliş yapmasam düdükleyın benı
Yapmayanlara uygulamak istediğim muamele o zaten.bana cıksın 200 ü görem çekişiliş yapmasam düdükleyın benı
500 olsa Türkiye de durmamSen 500 kazandın sana yok bişey git larkını iç ve uyu
Bu ara sende tokatliyodun . Betbienle falan mevzu yaşıyodun çekimler gelmiyo diyeAlçaktan yürümeye devam be dust naparsın işte
Benimkide 50 cent knk bende değiştiremiyom kaldı gitti öyle. DBeyler bu profil fotom nasıl değişecek ıfsa oluyorum degistirmeyi beceremiyom
Toprağim yanında has toprağın var belki bana çıkar bakarız durumaBana cikmazsa sabahki sinavlarda moralim duser aq k
Kenardan kenardan parayı kaldırıyor para bitince geliyor işteBu ara sende tokatliyodun . Betbienle falan mevzu yaşıyodun çekimler gelmiyo diye
Harbi kanki o maç tam üstlük maçtı nasıl alt oynadın500 olsa Türkiye de durmam
Para olunca tanımıyor biziKenardan kenardan parayı kaldırıyor para bitince geliyor işte
Nie cikmazsa ben uzulmem sen nie uzuluyorsunSana çıkmazsa çok üzülürüm kadir bey
Başkan değiştirir soylersenBeyler bu profil fotom nasıl değişecek ıfsa oluyorum degistirmeyi beceremiyom
Kadir benim Malatya 23 memnun oldumNie cikmazsa ben uzulmem sen nie uzuluyorsun
Ayrica Kadir kim