- 874
- 525
- 93
Normal parayla oynayınca şu kazançları bir göremiyoruz anasını satimİşin çok zor
Kanka 400 den farmla gitsinNormal parayla oynayınca şu kazançları bir göremiyoruz anasını satim
Sweet 1000e gireyim diyorumKanka 400 den farmla gitsin
Ne olursa olsun malesef oradan 1 TL bile kalmaz rakam çok uçuk 1 k felan en az 3 kez fs girmen lazım Farmlarkenbonanza 200tl şans açık farm at fazla eritmez bence kasayı
1000tlden farmla@Fixbet Destek admin 1 milyon çevrim nasıl yapıcaz 😂😂
Doya doya sllot oyna,,bir milyon çevrim biterse,,bidaha slot gördükçe miden bulanir artık..belki bu sayede iyice tiksinirsin )Normal parayla oynayınca şu kazançları bir göremiyoruz anasını satim
Vakit öldürürüzNe olursa olsun malesef oradan 1 TL bile kalmaz rakam çok uçuk 1 k felan en az 3 kez fs girmen lazım Farmlarken
40 bin kasa 1 saatte eritirizDoya doya sllot oyna,,bir milyon çevrim biterse,,bidaha slot gördükçe miden bulanir artık..belki bu sayede iyice tiksinirsin )
Aynen üzüldüm vallaVakit öldürürüz
Kanka aviator yasak demi sadece slotmu40 bin kasa 1 saatte eritiriz
Ufaktan oynarsan basarirsin40 bin kasa 1 saatte eritiriz
Aviator olsa ne olur 40 bin ile 1 milyon oyun mu oynanırKanka aviator yasak demi sadece slotmu
Beyler bonus aldım freesinde 40k küsür verdi 25 katı çevrim işin komik tarafı çevrimi yapsak 10 bin çekiyoruz ahajajsjs Hangi oyunlarda ezelim paraları yardımcı olun Ekli dosyayı görüntüle 577276
bütün fantezilerini yap yapamadın ne var yap ver çoşkuyu krallll
Ne biliyim aga en azından orda 200 300 yapsan diye düşündüm sonrası akardı zatenAviator olsa ne olur 40 bin ile 1 milyon oyun mu oynanır