Irish charms varsa farmlaAviator olsa ne olur 40 bin ile 1 milyon oyun mu oynanır
Irish charms varsa farmlaAviator olsa ne olur 40 bin ile 1 milyon oyun mu oynanır
@Fixbet Destek çevrim yaparsak yapar mısımız şöyle birşey 😂Bu çevrimi yapabilirsen herkese siteye ilk girdiğinde 968.000TL çevrim yapan üyemizi tebrik ederiz diye pop up çıkmalı
Türkiye de ki sistemde kasıtlı bonuslara ödeme yaptırıyorlar betco cart curt kumar falan oynanmaz tescilli hırsız hepsiNormal parayla oynayınca şu kazançları bir göremiyoruz anasını satim
Demedi deme ibrahim bu adam bu parayı ezerNe biliyim aga en azından orda 200 300 yapsan diye düşündüm sonrası akardı zaten
Korktugum başıma geliyor hepDemedi deme sen bu çevrimi tamamlarsın ama tamamladığında hesabında 800.000 falan olur sonra 10.000 çekip adaletini senin dünya dersin bu şaşmaz dostum sadece senin için değil 😄
Yok öyle dayı gelecekler biat edip gidicekler çakirim ulan ben çakir🤣🤣Demedi deme ibrahim bu adam bu parayı ezer
500 yatırdık kanka heyecanı yeter 😂Demedi deme ibrahim bu adam bu parayı ezer
Hep bonustan bu ödemeler geliyorTürkiye de ki sistemde kasıtlı bonuslara ödeme yaptırıyorlar betco cart curt kumar falan oynanmaz tescilli hırsız hepsi
Dedigim oyuna bak varsa farmla 10k net çekersin irish charms500 yatırdık kanka heyecanı yeter 😂
Bi de böyle 20-30 kat cevrimlilerde geliyor normal happy hourslarda yine gelmiyorHep bonustan bu ödemeler geliyor
aynen ya 2k yap 200 çek bonuslarında geliyor bu büyük meblağlar yada kayıp bonusunda veriyor adam 10k kazanıyor 1k anca çekiyor falan ayarlı değil diyen saftırKaç tane konu var bunla ilgili bonusta geldi bonusta geldi normalde gelmez diye evet normalde gelmez bu Allah’ın belalarının düzeni bu şekil çalışıyor
yil 2028 cevirim bittibonanza 200tl şans açık farm at fazla eritmez bence kasayı
Kanka 1000x yakaladım 2500 ordan bonus alırım 10 kayı çevrim var ordan devam ederizyil 2028 cevirim bitti
Valla ayarlı gecen de 11000x geldiaynen ya 2k yap 200 çek bonuslarında geliyor bu büyük meblağlar yada kayıp bonusunda veriyor adam 10k kazanıyor 1k anca çekiyor falan ayarlı değil diyen saftır
Denicem dostDedigim oyuna bak varsa farmla 10k net çekersin irish charms
Siteyi görünce şaşırmadımBeyler bonus aldım freesinde 40k küsür verdi 25 katı çevrim işin komik tarafı çevrimi yapsak 10 bin çekiyoruz ahajajsjs Hangi oyunlarda ezelim paraları yardımcı olun Ekli dosyayı görüntüle 577276
oha nasıl çevrim la oBeyler bonus aldım freesinde 40k küsür verdi 25 katı çevrim işin komik tarafı çevrimi yapsak 10 bin çekiyoruz ahajajsjs Hangi oyunlarda ezelim paraları yardımcı olun Ekli dosyayı görüntüle 577276