- 16,714
- 11,754
- 113
Bak burda haklısın işde AGA aynenÖyle olsa bile iyi sonuçlandıkça oynanır biz acele ediyoz sonra da kaybedip parasız kalıyoz 😁
Bak burda haklısın işde AGA aynenÖyle olsa bile iyi sonuçlandıkça oynanır biz acele ediyoz sonra da kaybedip parasız kalıyoz 😁
AGA seni bakiye gecdimi kazanc mac bitti hala gecmedi bende aqTek maç tek maç daha sağlıklı ufak ufak katla dolar bu tl ye benzemez 🤣
Site ganyan bayi gibi yarım saate tebrikler ikramiye kazandınız sesi gelirAGA seni bakiye gecdimi kazanc mac bitti hala gecmedi bende aq
Sonuçlandı bas bas djdjznzAGA seni bakiye gecdimi kazanc mac bitti hala gecmedi bende aq
Sesli ulan agaaaa sene 2010o iddaa makineden gelen muhteşem ses kazandınızSite ganyan bayi gibi yarım saate tebrikler ikramiye kazandınız sesi gelir
Kimlikle selfie yok bu arada ayrı ayrı gönderiyorsun elinde tutmuyorsunAllah kimseyi 2 dolar için kimlikle selfie çekinmekle sınamasın
E devlette ayarı var onun bir nasıl yapılıyor bilmiyorum youtubeden bulabilirsin2 dolar değil 100 bin de verseler kimlikli selfie yollamam bir şey ispat edemezsin. Biz kumarbazlara kredi çekemezler de dediğin gibi şirket fatura her şeyi yaparlar.
Yaptım başkan sağol ama yinede göndermem öyle şeyler 😂E devlette ayarı var onun bir nasıl yapılıyor bilmiyorum youtubeden bulabilirsin
En iyisi göndermemek 😀😀Yaptım başkan sağol ama yinede göndermem öyle şeyler 😂
kaç dakika da geldiEkli dosyayı görüntüle 474939
Ödeme geldi teşekkür ederim paylaşan arkadaşa..
Ftn ye çevirip Vbete attik bakalım inş çekerim ordanda
1 saat oldu benim daha bakalım gelcek mi2 saat
(Usdt çekim olarak)
Bizim kimliklerle anca kerhane acarlar bro biz ne oluruz orasinida sen dusun 😁😁Kimliği doğrulattık umarım açtıkları şirket başarılı olur ve bende başarılı bir CEO olurum.
20 çektiriyor 23 verdim iptal oldu 20 direkt ödendiÇekim sınırsız diyor ben 30 $ çekim verdim
Bende 15 dakika önce 25 verdim gönderirlermi kanka20 çektiriyor 23 verdim iptal oldu 20 direkt ödendi