- 922
- 370
- 63
Alışveriş kredisi vermedi 35 bin kredi kartı limiti verdi şaka gibi
Algoritmaları çok değişik valla bankalardan çizik yemiş insanlara iyilik yapıyorlar helal olsun her şirket yapmazAlışveriş kredisi vermedi 35 bin kredi kartı limiti verdi şaka gibi
Rastgele veriyorlar borcu olup olmaması önemli değil tamamen dümenin kime ne denk gelirse onu veeiyorlarAlgoritmaları çok değişik valla bankalardan çizik yemiş insanlara iyilik yapıyorlar helal olsun her şirket yapmaz
Bir çok kişi sigara alıp az farkla tanıdığı tekellere satmış en az zararla o şekilde yaparsın herlde geneli öyle yapmışHazırlanma aşamasında kartların çoğu şuan da alışveriş kredisini nasıl en basit nakite çevirebiliriz onu bilmiyorum yöntem bulmamız lazım 😅
r10net bozum işlemleri diye googleda arat forumda bozan var en güvenilir forumHazırlanma aşamasında kartların çoğu şuan da alışveriş kredisini nasıl en basit nakite çevirebiliriz onu bilmiyorum yöntem bulmamız lazım 😅
Hallettim dost cok sağ ol bir sey çıkmadı zatenİban at
O senin dediğin veresiye kredi . Alışveriş kredisi farklı diye biliyorum ben dost ,Bir çok kişi sigara alıp az farkla tanıdığı tekellere satmış en az zararla o şekilde yaparsın herlde geneli öyle yapmış
Onaylandi karti bekliorum 30k limitBaşvurun ne durumda dost
40 saniyeBeyler görüntülü görüşme bende çıkmıyor.
1 saat bekliyorum,ne gelen var ne giden.
Sizler kaç dk beklediniz temsilci için
Gelince deneyecemKredi karti gelipde papara ya deneyen oldu mu
Veresiyeyimi bozuyor5 bin ödendi %75 bozluyur
5bin dede satın alsan 150tln hayırlı olsun5 bin ödendi %75 bozluyur