- 601
- 258
- 63
Arkadaşlar bende de 10 bin onaylı limitin hazır diyo nedir aslı astari yardımcı olacak var mı basvurunca onayliyorlar mi
Ekli dosyalar
-
244.6 KB Görüntüleme: 213
Basvursana aga biz nerden bilek bas tuşa gör işteArkadaşlar bende de 10 bin onaylı limitin hazır diyo nedir aslı astari yardımcı olacak var mı basvurunca onayliyorlar mi
Calisma saatleri suan olmadigi icin soruyor arkadas bende ondan sordum kullanan vaemi bu sekilde on onayli yazincaBasvursana aga biz nerden bilek bas tuşa gör işte
Kullanan var mı iste bende onu soruyorum basvurunca onayliyorlar miCalisma saatleri suan olmadigi icin soruyor arkadas bende ondan sordum kullanan vaemi bu sekilde on onayli yazinca
tamamen şansa dostum bende yoktu hesap onayladım 5 liraya gold üyelik aldım bende de o yazı çıktı 5500 verdi anında kullanmadım ertesi hafta geri alındı limit neye kime göre limit veriliyor bilmiyoruz kırmızı kalem yiyene çıkıyor sicili düzgün olana çıkmıyor garip yani 😅Kullanan var mı iste bende onu soruyorum basvurunca onayliyorlar mi
On onayli yaziyordu görüntülü konusmada yaptim sonra limitiniz yok dendi yani reklam sadeceKullanan var mı iste bende onu soruyorum basvurunca onayliyorlar mi
Muhtemelen hayır , o limit sadece alabileceğin muhtemel limit, basvurunca tıokadı askediyorlarArkadaşlar bende de 10 bin onaylı limitin hazır diyo nedir aslı astari yardımcı olacak var mı basvurunca onayliyorlar mi
Sim kartının çip yerini denk getir ben 3 ay idare ettim öyle ayikmiyorlar jsjffKimliğin çipi düşmüş tarlada çalışırken 😁😁😁 durduk yere borçlanmayalım bu bi işaret 😁😁😁
burda birine alışveriş limiti çıktı 5000 düz çalışma prensipleri nedir bilmiyorum kara para aklıyor olabilirler bu yöntemle 😁😁
Öylesine denedim bisey istemiyo verdi de kullanılmıyim bilmiyom5 lira lazım valla hesaba onaylatmak için bende de yok yardımcı olabilicek bi hayırsever çıkar mı hatta 3 lira bile yeterli 😂