- 10,089
- 5,766
- 113
alacağımız iki maçta cedinin maç sonu hatalarından gitti ispanyayıda yenerdik fransayıda
larkinide unutma oda hataliydi ispanyada neyse cedininalacağımız iki maçta cedinin maç sonu hatalarından gitti ispanyayıda yenerdik fransayıda
tmm tostum
Lan teres sirbistan in kadrosinu gördünmü dragic yasli doncic desen boş sampiyon kim olunca goruselimslovenyada dragic ve doncic var ama bos takim? sen yorum yapma
İtalya'ya elendi o kadro umarım gormussundur 😂😂Lan teres sirbistan in kadrosinu gördünmü dragic yasli doncic desen boş sampiyon kim olunca goruselim
Fınqlde yunanlar bır tokatlasın da doncıc göreceği ordaslovenyada dragic ve doncic var ama bos takim? sen yorum yapma
Ya dost ne ara oynamis ne ara elendi bu adi sırp lar o zaman yumanistan sampiyon olsun slovenya ya cok pis sinirim en az 6 kere mac oynamisimdir slovenya macinda hepsi kaybetti ondan nefret ettim o takimaİtalya'ya elendi o kadro umarım gormussundur 😂😂
Atamıyor değil atmiyor İspanya maçında da larkin son hücumu İspanya'ya verdi bizdeyken bunlar kasıtlı hareketler duygusal bakmayın olaylara onların orda nasil dümen çevirdiğini bilemezsin son periyot 10 farklı önde olsak 2 dakika bile olsa kaybedecektik bir şekildeBir takım bu kadar olur cedi Osman yıllardır NBA'de oynuyor iki serbest atıştan birini atamıyor bir topu oyuna sokmayı beceremiyorlar doğru düzgün yıllardır bir oyun kurucu çıkaramıyoruz hep takımlarda yabancı oyun kurucu var
Yok kardeş cedi osman nba da oynamıyor sadece nba da oynuyorum diye hava atiyor adam sure bulmak icin nba da devamlı yedek yani bos pompa bizimkiler furkan da yedek pihidelpia daBir takım bu kadar olur cedi Osman yıllardır NBA'de oynuyor iki serbest atıştan birini atamıyor bir topu oyuna sokmayı beceremiyorlar doğru düzgün yıllardır bir oyun kurucu çıkaramıyoruz hep takımlarda yabancı oyun kurucu var