- 873
- 525
- 93
Dostlar sigara felan da vermiyor bunlar bunu nasıl nakite çevirebiliriz yok mu bozumcu felan
A101 sigara veriyodu kullanmistim benDostlar sigara felan da vermiyor bunlar bunu nasıl nakite çevirebiliriz yok mu bozumcu felan
Yok vermiyorlar artıkA101 sigara veriyodu kullanmistim ben
Eş dost ile uğraşmadan bir yol arıyorum daa zor gibionu kolay kolay bozamazsın müdür anca eşe dosta deterjan felan alıp nakit para alacan QR'la işlem görüyor o
Ne kadar limit var hocam pmden telegram atarsan konuşalım. Bozumcu değilim.Eş dost ile uğraşmadan bir yol arıyorum daa zor gibi
YaziyorumNe kadar limit var hocam pmden telegram atarsan konuşalım. Bozumcu değilim.
Dolandırılma kanka dikkatli olYaziyorum
Uzakta adam yüz yüze islem yapicaktik istanbulda olan biri olsaydi alış-veriş yapıp nakit vericekti daha uygunaDolandırılma kanka dikkatli ol
Ben hallederim yaz bana özeldenDostlar sigara felan da vermiyor bunlar bunu nasıl nakite çevirebiliriz yok mu bozumcu felan
OkBen hallederim yaz bana özelden
Var tanıdığım güvenli birisiDostlar sigara felan da vermiyor bunlar bunu nasıl nakite çevirebiliriz yok mu bozumcu felan
KimVar tanıdığım güvenli birisi
Ben 5 yıldır tanıyorum arkadaşı çok bozum yaptım sağlamdır➡️POKUS➡️HADİ➡️ MOBILBOZUM➡️KREDIM➡️HEPSIPAY ➡️ %75 VARAN BOZUM AKTIF VE GUVENILIR KANAL️ LINKIMIZ ALTADIR ULAŞABİLİRSİNİZ 👍
https://t.me/Moneypaybozumaktifguvenilirt.me
sanalfelsefe yönlendirdi beni de bozumu yapar
Islemler yuz yuze mi % kactan➡️POKUS➡️HADİ➡️ MOBILBOZUM➡️KREDIM➡️HEPSIPAY ➡️ %75 VARAN BOZUM AKTIF VE GUVENILIR KANAL️ LINKIMIZ ALTADIR ULAŞABİLİRSİNİZ 👍
https://t.me/Moneypaybozumaktifguvenilirt.me
sanalfelsefe yönlendirdi beni de bozumu yapar
lımıtın kaç dostDostlar sigara felan da vermiyor bunlar bunu nasıl nakite çevirebiliriz yok mu bozumcu felan
7.5 test ettim 1.2k harcadim sorun yok kullanılıyor 6.3 kaldi duz hesap 6k İste istanbuldayim alış-veriş yapacak varsa güzel bir fiyata çözelimlımıtın kaç dost
istanbulda değil de tanıdık vardı ona yönlendirebilirdim7.5 test ettim 1.2k harcadim sorun yok kullanılıyor 6.3 kaldi duz hesap 6k İste istanbuldayim alış-veriş yapacak varsa güzel bir fiyata çözelim