Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet A101 Veresiye Limiti

Comeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
274
63
Sigara vermemesi ne alaka 1 karton sadece sigara alıyorsan bilmem ben bir kaç bişey alıyorum 2-3 pakette sigara bişey dendiğini görmedim hediye degilki bu kredi kartı gibi bişey zaten

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,922
3,868
113
Yüzde 55-60 dan bozuyorlar, onu da bulursun heralde bi zahmet. Bozulmayan bir şey yok bizim düğme hariç

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,776
2,833
113
Bende de 6k vardı veresiye canıma tak etti dün gittim hepsine 2 aylık malzeme aldim eve

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,884
47,764
113
Dostlar sigara felan da vermiyor bunlar bunu nasıl nakite çevirebiliriz yok mu bozumcu felan
Saçma salak bı uygulama bu sigarayi niye vermiyorlar bn almıştım.kapat gitsin mal bunlar ben 2 3 ay kullanıp ödedim yinede kapattılar limitini.bidr faiz alıyor göt herifler %10 falan.yani o 7.5k 8.5 olur demedin deme

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
873
525
93
Saçma salak bı uygulama bu sigarayi niye vermiyorlar bn almıştım.kapat gitsin mal bunlar ben 2 3 ay kullanıp ödedim yinede kapattılar limitini.bidr faiz alıyor göt herifler %10 falan.yani o 7.5k 8.5 olur demedin deme
Sigarada kâr marjları az ekstra olarak millet nakite çevirip onlarca aldıkları için marketlerde sigaraların bitmesinden böyle bir karar aldilar büyük ihtimal