- 873
- 525
- 93
Nerden bozumcu mu alışveriş mi yapacakistanbulda değil de tanıdık vardı ona yönlendirebilirdim
Nerden bozumcu mu alışveriş mi yapacakistanbulda değil de tanıdık vardı ona yönlendirebilirdim
Var kullandim onukredi kartı var mı Hadinin sizde hocam
evet alışveriş birebir a101 de yapıyorlar zatenNerden bozumcu mu alışveriş mi yapacak
Dm yazdimevet alışveriş birebir a101 de yapıyorlar zaten
neyı vermıyırlar ben aldım 1 acık ıcra dosyası var 5000verdı 2 aydır sıgara alıyımDostlar sigara felan da vermiyor bunlar bunu nasıl nakite çevirebiliriz yok mu bozumcu felan
Az önce sordum daha normal alışveriş yaparken sigara vermiyorlarneyı vermıyırlar ben aldım 1 acık ıcra dosyası var 5000verdı 2 aydır sıgara alıyım
Yavsaklik mi yapti kasiyer oturduğum yerde 3 tane a101 varSigara vermemesi ne alaka 1 karton sadece sigara alıyorsan bilmem ben bir kaç bişey alıyorum 2-3 pakette sigara bişey dendiğini görmedim hediye degilki bu kredi kartı gibi bişey zaten
En son ne zaman sigara aldinSigara vermemesi ne alaka 1 karton sadece sigara alıyorsan bilmem ben bir kaç bişey alıyorum 2-3 pakette sigara bişey dendiğini görmedim hediye degilki bu kredi kartı gibi bişey zaten
Kapatmışlar benden sonra ödemediğimi görünceAz önce sordum daha normal alışveriş yaparken sigara vermiyorlar
Bu akşamda aldım ben , çalışanın babasının mi a101En son ne zaman sigara aldin
Hangi il kralBu akşamda aldım ben , çalışanın babasının mi a101
Iyi yapmissin dostBende de 6k vardı veresiye canıma tak etti dün gittim hepsine 2 aylık malzeme aldim eve
Çok kisi birilerini önerdi de güven yok bozumcularaYüzde 55-60 dan bozuyorlar, onu da bulursun heralde bi zahmet. Bozulmayan bir şey yok bizim düğme hariç
Saçma salak bı uygulama bu sigarayi niye vermiyorlar bn almıştım.kapat gitsin mal bunlar ben 2 3 ay kullanıp ödedim yinede kapattılar limitini.bidr faiz alıyor göt herifler %10 falan.yani o 7.5k 8.5 olur demedin demeDostlar sigara felan da vermiyor bunlar bunu nasıl nakite çevirebiliriz yok mu bozumcu felan
Sigarada kâr marjları az ekstra olarak millet nakite çevirip onlarca aldıkları için marketlerde sigaraların bitmesinden böyle bir karar aldilar büyük ihtimalSaçma salak bı uygulama bu sigarayi niye vermiyorlar bn almıştım.kapat gitsin mal bunlar ben 2 3 ay kullanıp ödedim yinede kapattılar limitini.bidr faiz alıyor göt herifler %10 falan.yani o 7.5k 8.5 olur demedin deme
D.bakir dostmHangi il kral