- 1,467
- 1,340
- 113
Dostlar Yakin Zamanda turkiyeden cikacam artik burasi bana göre değil polonyadan calisma iznim geldi randevu bekliyorum orasi olmazsa abdye kacak gitcem siz olsaniz napardiniz
Buyuk bir sirketten calisma iznim geldi aylik 2bin euro maasla ama abdede akrabalar var hep kacak gitti pizza dagitarak ayda 6 7bin dolar kasiyolarpolonya çalışma iznin geldiyse orasını değerlendir direk abd kaçak fln hiç uğraşma
Dost Aylık 1k dolarını bana at yoksa şikayet ederim kaçak diyeBuyuk bir sirketten calisma iznim geldi aylik 2bin euro maasla ama abdede akrabalar var hep kacak gitti pizza dagitarak ayda 6 7bin dolar kasiyolar
Polonya da ne is yapacan.Dostlar Yakin Zamanda turkiyeden cikacam artik burasi bana göre değil polonyadan calisma iznim geldi randevu bekliyorum orasi olmazsa abdye kacak gitcem siz olsaniz napardiniz
Olur reis,😅Dost Aylık 1k dolarını bana at yoksa şikayet ederim kaçak diye
Şoforlük reisPolonya da ne is yapacan.
Yasal olarak
Nasıl aldın izniBuyuk bir sirketten calisma iznim geldi aylik 2bin euro maasla ama abdede akrabalar var hep kacak gitti pizza dagitarak ayda 6 7bin dolar kasiyolar
Ya keşke bana da bir iş çıksa da ben de gitsem bunaldımŞoforlük reis
@brfdrmz dost bu arkadaş da istekli gibi bunuda yanına al beraber şoförlük yapınNasıl aldın izni
Ne şirketi kanka
5bin euro masrafi var reis verebiliyorsa yapariz kolay@brfdrmz dost bu arkadaş da istekli gibi bunuda yanına al beraber şoförlük yapın
Calisilacak yerler ing miami avusturya ispDostlar Yakin Zamanda turkiyeden cikacam artik burasi bana göre değil polonyadan calisma iznim geldi randevu bekliyorum orasi olmazsa abdye kacak gitcem siz olsaniz napardiniz