Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

ABD'de Vaka Sayısı 100 Bini Geçti

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Gıda ve erzak yardımı bahsettigin bolumda, Sosyal yardım bilgisi bulunamamıştır. Yazisi cikiyor. 1000tl yardımı da devletin kendisi otomatik veriyormus başvuru yapilmiyor. Onca kisiye nereden nasıl bulup odeyecekler bilmiyorum da yine yaralı parmağa işememişler
Kendi adamlarına yardım yapar bunlar bu durumda bile kanal İstanbulda eldivenli maskeli imza atanlar herşeyi yapar akıl alır değil zaten.

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Türkiyede suriyeli olmak mı?
Neyse hayal kurmayalım şimdi ...

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Dünyada virüsün ülkemiz kadar hızlı yayılmasına karşılık dışarı çıkma yasağı vermeyen ender ülkelerdeniz , bir hafta içinde vakalar 50 100 binlere dayanınca tabiki yasak.gelir ama iş işten gecmis olur Ateş düştüğü yeri yakar gerisi hikaye tamamen rakamlardan ibaret insan hayati alıştırdılar artık insanları

Arda34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,948
1,395
113
Ozel sektörde güvenlik olarak çalisiyorum isyerim 7 katli kurumsal şirket dün alinan önlem ise giris ve 1 ınci kat harici disardan gelen misafir kargocu firma firma yetkileleri yukariya cikmayacak 1 inci kat sonrasi müdür tayfası iste ksparsak virüsü guvenlikler kapsin müdürler bir okadsr maaş korunma hak adalet yok malesef birde cuma namazini aksatmayan Agzindan Allah kelimesi eksik olmayan kişiler.....

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,601
1,310
113
ilk secimde gidicekler durum bundan ibaret 3 yıl daha sabredicez yapıcak baska birşey yok malesef arkadaslar imkanınız el verdikce kendinize ailenize sahip cıkın bu doğa dışı insan yapımı bi hastalık güzel günler görücez inş.

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
ilk secimde gidicekler durum bundan ibaret 3 yıl daha sabredicez yapıcak baska birşey yok malesef arkadaslar imkanınız el verdikce kendinize ailenize sahip cıkın bu doğa dışı insan yapımı bi hastalık güzel günler görücez inş.
hiç sanmıyorum gidecekleri seçmenleri okadar körü körüne bağlıki..eleştirnce vatan haini oluyoruz.kuzenim fetönün dershanlrnde okudu vlrnde kaldı ama akpci şuan..ben akpyi eleştrnce bana fetöcüler gibi konşma diyor.:) sövermsnz döver misin..hepsi bu şekilde ya bizdensin ya hainsin modundalar ve tayyibin eski fetö övücü konuşmlarını izletyrm amcamgile montaj diyorlar demez öyle diyorlar.enin beynin yıkanmış diyorlar ve kendileri ilk okul mezunu bile değil..yani adamların seçmeni bu şekilde en az 1 dönem daha seçilirler.

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
hiç sanmıyorum gidecekleri seçmenleri okadar körü körüne bağlıki..eleştirnce vatan haini oluyoruz.kuzenim fetönün dershanlrnde okudu vlrnde kaldı ama akpci şuan..ben akpyi eleştrnce bana fetöcüler gibi konşma diyor.:) sövermsnz döver misin..hepsi bu şekilde ya bizdensin ya hainsin modundalar ve tayyibin eski fetö övücü konuşmlarını izletyrm amcamgile montaj diyorlar demez öyle diyorlar.enin beynin yıkanmış diyorlar ve kendileri ilk okul mezunu bile değil..yani adamların seçmeni bu şekilde en az 1 dönem daha seçilirler.
klavye bozuk kelimeler tam çıkmamış.:)

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Kurt kişi geçirir yediği ayazı unutmaz Ah o günler bir gelsin ınslah

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Ben dün yasak beklerken piknik mangal otobus gönüllü karantina dediler ben anlayamıyorum bugün az önce irlanda iran sokağa çıkma yasağı getirdi bizler neyi bekliyoruz can bu ya fazla değil en geç 10 gün sonra en az 50 bin hasta olduktan sonra napayım ben yasağı artık hayatlar rakamlardan ibaret bizim gibi başka ülke yok gercekten suan bizim ispanya italyadan farklı bir yanımız yok yapılan testlerden her 10 kişiden 4 den pozitif gerisini siz düşünün

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Ben dün yasak beklerken piknik mangal otobus gönüllü karantina dediler ben anlayamıyorum bugün az önce irlanda iran sokağa çıkma yasağı getirdi bizler neyi bekliyoruz can bu ya fazla değil en geç 10 gün sonra en az 50 bin hasta olduktan sonra napayım ben yasağı artık hayatlar rakamlardan ibaret bizim gibi başka ülke yok gercekten suan bizim ispanya italyadan farklı bir yanımız yok yapılan testlerden her 10 kişiden 4 den pozitif gerisini siz düşünün
Sokağa çıkma yasağı gelemez bizde kasada para yok para..Yasak demek fabrikalarn durması vergilerin kesilmesi demek.. Ekonomi berbat bu yükü kaldıramaz.

Ama buna rağmen kanal İstanbul ihalesi yapılır..Mustafa Cengiz Ethem Sancak gibi türk düşmani Arap aşığı yandaslarin borçları silinir..Vallhi bıktım bu tiksinc siyasetten adam gibi biri olmaz mı ya ülkede.

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Sokağa çıkma yasağı gelemez bizde kasada para yok para..Yasak demek fabrikalarn durması vergilerin kesilmesi demek.. Ekonomi berbat bu yükü kaldıramaz.

Ama buna rağmen kanal İstanbul ihalesi yapılır..Mustafa Cengiz Ethem Sancak gibi türk düşmani Arap aşığı yandaslarin borçları silinir..Vallhi bıktım bu tiksinc siyasetten adam gibi biri olmaz mı ya ülkede.
Vekillerin cumhurbaşkanı vs bunların maaşı 1 ay verilmese zaten dolar içinde yüzüyorlar bide kanal İstanbulu iptal etseler kasadaki parayla birleştirseler çok rahat her aileye 2 bin lira rahat dağıtırlar ama adamlar öyle para aşığıki hala vergi ödüyoruz niye ödüyoruz bende bilmiyorum böyle günlerde yardım edilmeyecekse ödemeyede gerek yok kimin cebinde kimbilir bizim paralar

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Yeşil kartı olanlara 1000 tl yardım herkeze değil
Ben yesilkartliyim nasil alacaz yardimi ? Faturalari odeyelim bare. Suriyeli degiliz gerci ben zannetmiyorum bize yardm yapsnlar ama öyle biseg varsa deneyelm sansmizi .gerci bu olmadgmi anlaynca vermezler yardm falan vazgectm. Bunlardan geleck parann mk ben eksik kalsn .evde ac otururm daha iyi

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,599
66,036
113
Arkadaşlar siyasete girmiyoruz iyi forumlar

Esemkulu

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49
12
8
Slm arkadaslar bu edevlet ben girdim hic kayldlm yok dediler ne yapmam lazlm bilgisi olan varsa yasln saygllarla

alex5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
530
424
63
Siyasete girmeyelim diyorsunuz iyide başımızdaki siyasetçiler bizi gir çık yaparak delik desik yaptı ve bunlar daha çok iyi günlerimiz 20 güne kalmaz her yerde kaos olacak millet alt tabaka açlıktan ölecek virüsten ölmese bile bu şekil devam ederse ülke karışacak bu yazdıklarımı her kez not alsın inşallah haklı çıkmam 40 milyar dolar suriyeli ye harcama yapan devlet kendi vatandaşına yokları oynuyor