- 145
- 60
- 28
Konyaspor ve alanyaspora yenilen Fenerbahçe bu gruptan cikamaz varmı benimle iddiaya girecek
Boşver hocam sana kazandırdıya gerisi teferruatValla doğrusunu söylemek gerekirse fener maç başı bi savruk başladı ama golden sonra ipleri eline aldı.
Mantığa bak ya gs de kayseriden 3 yedi. Gitti lazioyu yendi. Futbol bu kardeşim. Ne kadar zayıf futbol bilgin senin yaKonyaspor ve alanyaspora yenilen Fenerbahçe bu gruptan cikamaz varmı benimle iddiaya girecek
Fener anca Türkiye Ligi'nde 4. Sıra için oynar.Simdi agzimi acicam neyse😆😆 abi terket şurayı ya
YanmaFener anca Türkiye Ligi'nde 4. Sıra için oynar.
Su yazdığınin konuyla ne alakası var şimdi milleti tahrik edip küfür mü yemek istiyorsun?Konyaspor ve alanyaspora yenilen Fenerbahçe bu gruptan cikamaz varmı benimle iddiaya girecek
Yav tm hadi git başka kumda oyna ne saygısız adamsin. Surda kupon muhabbeti yapıyoruz takip edip vakit geciiryoruz. Geldin muhabbetin içine ettinFener anca Türkiye Ligi'nde 4. Sıra için oynar.
Bırak onun acısı var ya alt almış yada antwerpe vermis😆😆😆Su yazdığınin konuyla ne alakası var şimdi milleti tahrik edip küfür mü yemek istiyorsun?
Nasıl kudurup ağlıyor😆😆😆Fenerbahçe türk futbuluna şikeyi bulaştırmış lanet bir şikeci takımdır
Bi sportoto ikinci ligden kurtulunda sonra seninle belki muhatap oluruz 😃Fenerbahçe şike yapmıştır. Bunu yazdığım için beni engelleyecekseniz engelleyin.
Fenerli değilim ama olsaydım okkalı küfürü yerdin benden. Deli raporun falan var mı senin? Adamın kuponuna dağıtım olcak mı diyerek hemen karakterini belli etmiştin zatenFenerbahçe şike yapmıştır. Bunu yazdığım için beni engelleyecekseniz engelleyin.