Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abilerim Kardeşlerim Aynı Bataklıktayız Tavsiyelerinizi Bekliyorum

LilithOFWhicth

Çok Gergoyum Aşko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
133
177
43
Unutma tek maç cumartesi günü bültenden tek maç gayette bulursun pazarda bulursun 2 maç kombinle böyle böyle her hafta paran katlanır 1000 tane maç var hem iraden olur hem kazanırsın
Teşekkür ederim 🙏 tabi ki yinede en hayırlısı uzak durmak

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,725
2,289
113
Beyler henüz 19 yaşındayım fakat 18 e girmeden mahalledeki iddia bayisinden arkadaş tavsiyesi üzerine okul çıkışı kupon yapmaya gittik o zamanlar 3 TL tabi minimum basıyoruz baya eğlenceli geliyo falan neyse her okul çıkışı gitmeye başladık bazen öğlen araları bu işin sonu gelmemeye başladı bir türlü öğrenmeye başladıkça daha sık ve daha yüksek miktarlar oynamaya ayrıca kazanmaya başladık her şey çok güzel gibi geliyo genciz manitamız var paramız oluyordu iddiadan zaman geçtikçe bağımlılık arttı artık tadı kaçtı dışardan olumsuz gözlerle bakılmaya başlandı artık okulda para toplayıp basıyorduk çünkü daha sonra kaçak sitelerle tanıştım ondan sonra zaten cebimde kuruşum durmazdı sürekli iddia slot derken genç yaşta tükenmeye başladım para ihtiyacı olan biri değilim fakat artık olayın kazanma veya kaybetme değil tamamen kendini tatmin etme savaşı olduğunu anladım çok güzel giden bir ilişkime bu sebeplerden dolayı ciddi yaralar açtım ve bu beni hep üzmüştür şuna şükürler olsun ki bağımlı değilim deneme bonusu olursa alır çeker tekrar yatırıp kafam rahat bir şekilde oynar keyfime bakarım. Burdan forumdaki abilerime büyüklerimi sesleniyorum gördüklerine yaşadıklarına ve tecrübelerine dayanarak bana ve diğer genç dostlara naçizane güzel vaatlerinizi ve önerilerinizi iletirimmisiniz bu yolun sonu nedir nasıl biter … İyi Forumlar Herkese.
Doğru dostum bir gece de 130k bırakacak kadar bağımlıyım bende

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,856
1,171
113
38 yaşındayım hayatımı ozetledin :) daha iyi anlatilamazdi
utanıcak yada söylemicek bir şey değil bu işin içinde olupta bunları yaşamıyorum keyiflik takılıyorum diyenden uzak durun yalancılıkta beynine işlemiştir. bu oyunları oynayıp ev geçindiriyrum çocuk büyütüyorum sosyalim arkdaşlarımla vakit geçiriorum ailemle geziyorum diyen net yalancıdır. bir maaşla bu dedikleriniz olmaz. ha iş sahibiyim diyen olabilir bu illete küçüklükten düşüpte iş sahibi yim diyende yalancıdır. babadan kalma işyerine konmuştur. bu illetede yeni bulaşmıştır . bu yazdıklarım er yada geç onunda başına gelecektir.

LilithOFWhicth

Çok Gergoyum Aşko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
133
177
43
gerçekten ders olsun istiyorsan kendini odaya kapat ve zorla hayal gücünü ayın 1.i maaşı basmışsın 5 kuruş yok evlisin 1 ay gecinmen lazım kmh yemişsin icran var . sigara içeceksin tütüne bile paran kalmamış çocuğun ihtiyaçları olacak tak o sıra brde buzdolabı bozuldu hanımın maaş bekliyor sen geicikecek diyorsun halbuki ortada maaş yok yap empatini otur düşün . olmaz deme sakın olacak bunlar bunun çıkışı düzü yok burdan deneme bonusundan gelecek üç kuruş senin hayatına gram fayda etmez. bu yaşta kendine gerçekten yapacağın en büyük iyilik bu ülkenin en büyük firmalarından alacağın hisse senetleridir. al 10 yıl unut sonra her ay tatil yapacak paran olsun .senin yaşında olsam her ay 5 bin buraya atacağıma hisse seneti alır 10 yıl sonra tam gençliğimde hayatın tadını çıkarırdım
Çok teşekkür ederim abi daha vaatlerin varsa okumak isterim .
Okulu bıraktım Kıbrıs’ta çalıştım demiştim topladıklarımla birazda babadan destek alarak doblo maxi aldım Migros sanal markette kendi şahsi aracımla dağıtım yapıyorum 09.00-21.00 arasını kafama göre çalışıyorum bu işi bilen ne kadar kazandırdığını da bilir ortalama 65-70 arası fatura kesen biri masrafları düşünce mim 45-50 k civari koyutor cebine gençliği kumarda bitirmek yerine çalışıp 3 5 sene dişimi sıkıp dolu dolu yaşamayı seçtim burdan da değerli abilerimin vaatleri beni iyice akıllandırdı teşekkür ederim herkese . Ayrıca Migros halka arzdan hisse aldım bu işi zamanla büyütmeyi düşünüyorum bu sektörde para var fakat biraz nakitin bolcada zekanın olması gerek.

LilithOFWhicth

Çok Gergoyum Aşko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
133
177
43
Okulu bıraktım Kıbrıs’ta çalıştım demiştim topladıklarımla birazda babadan destek alarak doblo maxi aldım Migros sanal markette kendi şahsi aracımla dağıtım yapıyorum 09.00-21.00 arasını kafama göre çalışıyorum bu işi bilen ne kadar kazandırdığını da bilir ortalama 65-70 arası fatura kesen biri masrafları düşünce mim 45-50 k civari koyutor cebine gençliği kumarda bitirmek yerine çalışıp 3 5 sene dişimi sıkıp dolu dolu yaşamayı seçtim burdan da değerli abilerimin vaatleri beni iyice akıllandırdı teşekkür ederim herkese . Ayrıca Migros halka arzdan hisse aldım bu işi zamanla büyütmeyi düşünüyorum bu sektörde para var fakat biraz nakitin bolcada zekanın olması gerek.
utanıcak yada söylemicek bir şey değil bu işin içinde olupta bunları yaşamıyorum keyiflik takılıyorum diyenden uzak durun yalancılıkta beynine işlemiştir. bu oyunları oynayıp ev geçindiriyrum çocuk büyütüyorum sosyalim arkdaşlarımla vakit geçiriorum ailemle geziyorum diyen net yalancıdır. bir maaşla bu dedikleriniz olmaz. ha iş sahibiyim diyen olabilir bu illete küçüklükten düşüpte iş sahibi yim diyende yalancıdır. babadan kalma işyerine konmuştur. bu illetede yeni bulaşmıştır . bu yazdıklarım er yada geç onunda başına gelecektir.
Yani kısaca geçmiş bir bağımlışıktan bahsettim işimi kurdum bi yoldan başladım buraya sadece eğlenmeye değerli abilerimin naçizane fikirlerimi ve gelen smsleri kullanır diye dostlarımla paylaşmaya geldim bu hayat bizden bu yaşta paradan daha büyük şeyler aldı hayat zor 12 saat çalışıyorum kazanıyorum kazanıyorum da kimse yanan gençliğime yanmıyor …

ragoo10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
178
43
Bahsettigin insanlardan çok var bu kumar aleminde.Yigitlige b.k surdurmuyor çoğu ayiplanir falan diye kompleksleri var....kendilerini kandiriyorlar farkında değiller.bu yalancılık hastalığı kumarcilar ve defineciler de çok var nedense

Cashh

Papara nere yazicaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
168
43
Senin yaşından fazla kumar hayatım var poker masalarından slota sardık aklında tutman tek gerçek..... Kumar iyidir kötü olan kaybetmek

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,044
9,972
113
Beyler henüz 19 yaşındayım fakat 18 e girmeden mahalledeki iddia bayisinden arkadaş tavsiyesi üzerine okul çıkışı kupon yapmaya gittik o zamanlar 3 TL tabi minimum basıyoruz baya eğlenceli geliyo falan neyse her okul çıkışı gitmeye başladık bazen öğlen araları bu işin sonu gelmemeye başladı bir türlü öğrenmeye başladıkça daha sık ve daha yüksek miktarlar oynamaya ayrıca kazanmaya başladık her şey çok güzel gibi geliyo genciz manitamız var paramız oluyordu iddiadan zaman geçtikçe bağımlılık arttı artık tadı kaçtı dışardan olumsuz gözlerle bakılmaya başlandı artık okulda para toplayıp basıyorduk çünkü daha sonra kaçak sitelerle tanıştım ondan sonra zaten cebimde kuruşum durmazdı sürekli iddia slot derken genç yaşta tükenmeye başladım para ihtiyacı olan biri değilim fakat artık olayın kazanma veya kaybetme değil tamamen kendini tatmin etme savaşı olduğunu anladım çok güzel giden bir ilişkime bu sebeplerden dolayı ciddi yaralar açtım ve bu beni hep üzmüştür şuna şükürler olsun ki bağımlı değilim deneme bonusu olursa alır çeker tekrar yatırıp kafam rahat bir şekilde oynar keyfime bakarım. Burdan forumdaki abilerime büyüklerimi sesleniyorum gördüklerine yaşadıklarına ve tecrübelerine dayanarak bana ve diğer genç dostlara naçizane güzel vaatlerinizi ve önerilerinizi iletirimmisiniz bu yolun sonu nedir nasıl biter … İyi Forumlar Herkese.
En büyük tecrübe yaşayarak anlaşır ancak.aklın varsa uzak dur . İleride yapayalnız 5 parasız kalmak istemiyorsan tabi

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Kardeşim bi abin olarak naçizane tavsiyem, yarınki rizespor maçına ilk yarı 1 üst girmen. Bol şans.

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,774
4,436
113
2021de 5k 5k basıyordum her kupona şu zmanın en az 50bini şuan banka hesaplarım 0 kuruşum yok kredi ve kredi kartları vs hep ekside varsın vaziyetimi sen düşün

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,062
795
113
Kardeş herhalde 2006 dan beri oynuyorum, kaçak sitelere 2011 den beri bulaştım.
Şu an kendime göre bayağı bir borçluyum bu işin sonu batak ne olursa olsun batak oynama demiyorum desem de değişen bir şey olmaz biliyorum ama en azından uzaklaşacak şeyler bul ne kadar uzak durabilirsen o kadar iyi. Naçizane tavsiyem bu

İyi forumlar..

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Biliyoz dostum tarak gibi iş şuan sana güzel geliyor biraz ileride köle olduğunu anliyorsun migrosta
Madem araban var merakta sarmissin amazona atsana kendini belki 10 k daha az kazanırsın ama en azından pazarın var 17.00 işini bitiriyorsun benden sana tavsiye migrostan uzakdur

LilithOFWhicth

Çok Gergoyum Aşko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
133
177
43
Biliyoz dostum tarak gibi iş şuan sana güzel geliyor biraz ileride köle olduğunu anliyorsun migrosta
Madem araban var merakta sarmissin amazona atsana kendini belki 10 k daha az kazanırsın ama en azından pazarın var 17.00 işini bitiriyorsun benden sana tavsiye migrostan uzakdur
Başkan daha gencim bi yol çizdim öğrendikçe ve koşullara göre Zamanla illa ki değişir teşekkürler bu arada araştırıcam dediğin işi

LilithOFWhicth

Çok Gergoyum Aşko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
133
177
43
Kardeş herhalde 2006 dan beri oynuyorum, kaçak sitelere 2011 den beri bulaştım.
Şu an kendime göre bayağı bir borçluyum bu işin sonu batak ne olursa olsun batak oynama demiyorum desem de değişen bir şey olmaz biliyorum ama en azından uzaklaşacak şeyler bul ne kadar uzak durabilirsen o kadar iyi. Naçizane tavsiyem bu

İyi forumlar..
Teşekkürler bunlar hep bana ders konuyu da bu yüzden açtık 🫡