- 42,718
- 12,609
- 113
13
riskli son dk korner cıkar kesin 90a kadar 2 olursa risklikorner 13
kanka senden kazandigim parayla idda oynuyordum 400 e kadar ciktim 700 borc vardi bastim yatim sinirden buraya geldim senin rol varNerelerdesin sen ya )
ins olmazriskli son dk korner cıkar kesin 90a kadar 2 olursa riskli
Aferin hocam sana ne diyimkanka senden kazandigim parayla idda oynuyordum 400 e kadar ciktim 700 borc vardi bastim yatim sinirden buraya geldim senin rol var
Insallah cıkmazSon 8 + uzatmalar haklısınız belki değmez ama kırmızıya güvendim
kanka korneri ev kullandi birde saka gibi ins dep atar daSon 8 + uzatmalar haklısınız belki değmez ama kırmızıya güvendim
gol atar yanikanka korneri ev kullandi birde saka gibi ins dep atar da
Nazar degmesınBakalım hala 13üz
hocam vallah sibir kupuyum son bir dandik telefonum var yere caktim allahyan birsey olmadiAferin hocam sana ne diyim
Yaparız yine senle bişiler boşver takmahocam vallah sibir kupuyum son bir dandik telefonum var yere caktim allahyan birsey olmadi
hocam bir nevze oteki ayin 15 one kadar rahatlicaktim simdi safak 7Yaparız yine senle bişiler boşver takma
Reis sana maçlar vereyim bas kasa hee verdigime 400ü iki kuponda yaparızYaparız yine senle bişiler boşver takma
Son 10 saniyede 2 gol onu cidden unutmıcamSabahki uğursuzluğum devam etmez umarım
banın kalkmıs o gün fena kaynadın arayaReis sana maçlar vereyim bas kasa hee verdigime 400ü iki kuponda yaparız