- 42,718
- 12,609
- 113
9cıksa yeterlı
Phı dursaSon 2 dakika umarım 10 gelmez
Bende şok oldum vallaZaten evin ağır yeneceğine yemin ederimki adım kadar emindim.Sen -handikaptan birde Portlant deyince ben şok oldum
Kanka son hücum kullanılmaz büyük ihtimalle 1 dakikada 2 veya 4 gelirse wonlarız diye umuyorumPhı dursa
Boşluğuöa geldi demek kiZaten evin ağır yeneceğine yemin ederimki adım kadar emindim.Sen -handikaptan birde Portlant deyince ben şok oldum
Won hayırlı olsunSon 2 dakka
Port dıyodun sen nolduda kardoWon hayırlı olsun
Phinin yenmesine mi şok oldun?Adam zaten ağır favori faktöründe.Verilen oran Portlantın ev sahibi olmasından kaynaklı kadro bazındada 5 gömlek üstün Philedelpia.Normal takipte olan biri bu maça zaten asla Portlant yeneri almazdı.Phidelpianın galibiyeti nasıl seni şok ediyor ben çözemedim dostBende şok oldum valla
Hocam senin dediğine oynasaydı ordan da yatacak tık burdan da yattık dert etmeWon hayırlı olsun
Bu daha yatmadı dostHocam senin dediğine oynasaydı ordan da yatacak tık burdan da yattık dert etme
Hayır dep dedigime dostPhinin yenmesine mi şok oldun?Adam zaten ağır favori faktöründe.Verilen oran Portlantın ev sahibi olmasından kaynaklı kadro bazındada 5 gömlek üstün Philedelpia.Normal takipte olan biri bu maça zaten asla Portlant yeneri almazdı.Phidelpianın galibiyeti nasıl seni şok ediyor ben çözemedim dost