- 42,718
- 12,609
- 113
Tamamdır reıskanka senle bi ortak arkadasimiz var o cocuktan dikkat et varyemez diye twiteri var para gozun teki para isine gorme onla pisman olursun uyarauim seni
Tamamdır reıskanka senle bi ortak arkadasimiz var o cocuktan dikkat et varyemez diye twiteri var para gozun teki para isine gorme onla pisman olursun uyarauim seni
bence acma hayrına dağıt parayı bi işe yarasın bariYarın ben rolling accam 12 den sonra bakalım benimki nasıl olacak kendime faydam olacak nı @erhanbey22
Ezme beni Muhittin abi göster deliği çalışayımbence acma hayrına dağıt parayı bi işe yarasın bari
Depe oyna Los Angeles 3.çeyrek veya handi hangisi varsaFurkan söyle hocam baaketini
Ben yokumHocam yeni rollingte beğeni yapanlar bunlar 1.00 e kadar demiştin ya
UnutmussunBen yokum
Öyle olmuyor o işler artık en başta belirtmese rol sahibi saati herkesi alıyorlar çekilişe liste yapma sarı yersin admindenHocam yeni rollingte beğeni yapanlar bunlar 1.00 e kadar demiştin ya
Basalım reis dur maçları takip edeyimHala yatmadı yatınca Furkanı maça kasa basalımEkli dosyayı görüntüle 81485
Ekmek yok yineUnutmussun
Neye göre bu kardeş ?? Sana göre miBaştaki kuponda da son beğeni böyle
hocam gsw maçı üst yanına da izlanda 2.5 üst güzel kombin olurHala yatmadı yatınca Furkanı maça kasa basalımEkli dosyayı görüntüle 81485
Sen tenıs kasıonmu onu de boswer rolluÖyle olmuyor o işler artık en başta belirtmese rol sahibi saati herkesi alıyorlar çekilişe liste yapma sarı yersin adminden
Teşekkürler hocam liste budur saolHocam yeni rollingte beğeni yapanlar bunlar 1.00 e kadar demiştin ya
Yeşilden anlarsın kazanç olursaSen tenıs kasıonmu onu de boswer rollu
Yeşilden anlarsın kazanç olursa