- 17,346
- 9,952
- 113
Resmi wonBitmedi
Resmi wonBitmedi
VereyimmiO maçta gol gelmez de yeni maçı napalım akıl verin son adım hadi
Bugun iyisinBu geldi beyler
OlurTek atıp 4 kişiye ulaşımı mi? 2 vardı şu an durup ama baya gidiyoruz sizin de yorumlarıbızı alıyım
Hedef 555 kTek atıp 4 kişiye ulaşımı mi? 2 vardı şu an durup ama baya gidiyoruz sizin de yorumlarıbızı alıyım
Bı adım daha mi varTek atıp 4 kişiye ulaşımı mi? 2 vardı şu an durup ama baya gidiyoruz sizin de yorumlarıbızı alıyım
Sen bilirsin moca iy 1.5 olabilirTek atıp 4 kişiye ulaşımı mi? 2 vardı şu an durup ama baya gidiyoruz sizin de yorumlarıbızı alıyım
BencedeSen bilirsin moca iy 1.5 olabilir
Katılıyorum niyeti güzel ama borcu varken insan önce onu halletmeliGerek yok işte kardeşim yoksa yoktur seni takıp edıp 50 almaya çalışanlar 2 saat önce 5 bin bıraktı yap doğru düzgün kasa dağıt öyle aç yine konuyu bari 2 bin falan hedef olsun valla imreniyorum size 500 atayım şimdi ya 5 dk da 2 bini geçer ya buhar olur en bitik haldeyken de aynı
Sen nasıl uygun görürsen kralTek atıp 4 kişiye ulaşımı mi? 2 vardı şu an durup ama baya gidiyoruz sizin de yorumlarıbızı alıyım
İşte onu sordum sizeBı adım daha mi var
🤣İşte onu sordum size
Boşver ya bence kimseye atma, güzel birşey kazanırsan bigun o zaman yaparsın bisilerTek atıp 4 kişiye ulaşımı mi? 2 vardı şu an durup ama baya gidiyoruz sizin de yorumlarıbızı alıyım