- 13,277
- 5,176
- 113
24/18
Kulis oynarım genelde ama çekip dağıtım yaptım o da yedek sitemPumanın devri bitti gerek yok neden oynuyorsun orda mıktar küçükte olsun
Bence değiştir onu kulisten alırsın 20 bin e kadar da Puma tehlikeli hayvan sevmeye gelmezKulis oynarım genelde ama çekip dağıtım yaptım o da yedek sitem
Yok zaten son adım çekip kaçıcamBence değiştir onu kulisten alırsın 20 bin e kadar da Puma tehlikeli hayvan sevmeye gelmez
Sırf sıteye sokup yatırım almak için cebınde ki 20 lirada bile gözü var bunlarınArkadaşlar betpark ve betgarantide 7 spin var sweet bonanzada bakın gerçi 1 i 40 kuruş diğeri 1 tl verdi 🤣 🤣
Sapla geçDaha önce burda isim ve miktar verdim diye sorun yaşadım. Ama zaten 3-4 insan az çok kendini biliyodur 🙂 hadi dön vuruşu yapalım da çekelim
BsGelirse son adım
Ya arkadaş bunlarda harbi kafa yok 7 spin veriyorsun 40 kuruş nedir 10 tl 20 tl verse tamam diyecem 40 kuruş 1 tl vererek oyuncuyu oyundan da soğutuyor bunlarSırf sıteye sokup yatırım almak için cebınde ki 20 lirada bile gözü var bunların
Benim adımı yazma etiket olmayalımDaha önce burda isim ve miktar verdim diye sorun yaşadım. Ama zaten 3-4 insan az çok kendini biliyodur 🙂 hadi dön vuruşu yapalım da çekelim
Hangi oyunYa arkadaş bunlarda harbi kafa yok 7 spin veriyorsun 40 kuruş nedir 10 tl 20 tl verse tamam diyecem 40 kuruş 1 tl vererek oyuncuyu oyundan da soğutuyor bunlar