- 1,334
- 258
- 83
Odaklan bro aynı şekil devamAmaç çevrim yapmak kasayı yükseltmek değil zaten 5 katını çekebiliyoz o yüzden ilk 3 4 adım az az gtcez bunada 1775 bastım 5300 olduk
Odaklan bro aynı şekil devamAmaç çevrim yapmak kasayı yükseltmek değil zaten 5 katını çekebiliyoz o yüzden ilk 3 4 adım az az gtcez bunada 1775 bastım 5300 olduk
hadi bol şans dostAmaç çevrim yapmak kasayı yükseltmek değil zaten 5 katını çekebiliyoz o yüzden ilk 3 4 adım az az gtcez bunada 1775 bastım 5300 olduk
Volley yok 1 maç var 3 de oda baskette 2de başlıyo bi futbol alalım arayaAyni sekil devam hadi bakimm
Korner akarVolley yok 1 maç var 3 de oda baskette 2de başlıyo bi futbol alalım araya
site neresi laa komurcuAylık kayıp bonusu aldık çevirirsek takip eden 2 3 kişiye ulaşırız bb
En sevdigin site betriyalsite neresi laa komurcu
konusmak ıstemıyorum o tokatcılar hakkında bırde benı arıyorlar yatırım yapmıyon dıee mır mır kedı gıbıler hımmmınaaaaEn sevdigin site betriyal
Sana spin falan eklemislerdir o zaman sömür bencekonusmak ıstemıyorum o tokatcılar hakkında bırde benı arıyorlar yatırım yapmıyon dıee mır mır kedı gıbıler hımmmınaaaa
Ne zoru kankawonlar buBenfica maçı 2 korner daha olur dedik zor biraz bakalm
Bol sans dep 1 korner kullanmis geride bide bir zahmet baskiyi arttirsinBenfica maçı 2 korner daha olur dedik zor biraz bakalm
Bu 1Bol sans dep 1 korner kullanmis geride bide bir zahmet baskiyi arttirsin
Bol şanslar dostBenfica maçı 2 korner daha olur dedik zor biraz bakalm